Den fynske nystartede Tinderbox-festival er nu klar til at præsentere tyske Rammstein som et af programmets hovednavne i 2016.

Det hårde rock- og metalband har spillet i mere end 20 år har lavet sange som “Du Hast”, “Amerika” og “Pussy”, seks albums og er lige nu højaktuelle med dokumentarfilmen “Rammstein in Amerika”. Bandet er kendt for sine ekstreme liveshows, der byder på en god blanding af teater, ild og industriel metal.

Festivalchef Brian Nielsen udtaler: “Det er stort for Fyn, Odense og ikke mindst for en festival som Tinderbox, der står foran sin kun 2. udgave i 2016. Vi er enormt stolte over at kunne præsentere endnu et verdensnavn på vores festival – vi ser det som en cadeau for det niveau, festivalen allerede markerede sig med i festivalens første år, og den efterfølgende positive kritik vi har fået fra bands, agenter og managers verden over, og ikke mindst fra vort dejlige publikum.”

 

Billetsalget til festivalen er allerede startet, og salget af én-dagsbilletter starter mandag d. 2. november 2015. Du kan købe dine billetter og læse mere om festivalen på Tinderbox hjemmeside her.

Skærmbillede 2015-10-23 kl. 10.34.32