Et tæt forvaltnings-samarbejde har skabt 25 nye mini-fleksjob i Odense Kommune. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Odense har igangsat et nyt projekt ved navn Beskæftigelse med gevinst. Her er der skabt 25 såkaldte mini-fleksjob som medarbejdere hos teknisk service i By- og Kulturforvaltningen. De ansatte arbejder efterfølgende i Odenses børnehuse – også selvom de blot kan holde til f.eks. to eller tre timers arbejde om ugen.

De personer der har meldt sig til at være en del af projektet, som i første omgang køre i halvandet år, er blevet fastansat så de fortsætter efterprojektets ophør.

“Det har været et rigtig godt forløb, og det er gået hurtigt fra, at jeg meldte klar til, at jeg kom i gang, så det har været meget positivt. Desuden har det været rigtig fedt at komme ud i børnehuset, hvor der er blevet taget virkelig godt imod mig,” siger Louise Kragholm Madsen, der nu arbejder fire timer om dagen.

Opgaverne, der skal løses i børnehusene er mindre opgaver så som, fejning af udearealer, maling af borde og bænke, vedligehold af cykler, klapvogne og barnevogne, rensning af tagrender og oprydning på legepladsen, men det at de er der i hverdagen har en stor værdig for voksne såvel som børn.

“I forvaltningen har vi ansvaret for børnehusenes vedligeholdelse, og i vores ejendomsafdeling er kerneopgaven at skabe rammerne for borgernes gode liv og udvikling i kommunens ejendomme. Det lever dette projekt i højeste grad op til. Det er positiv for alle parter, og jeg glæder mig til at følge det, siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V).”

Du kan læse mere om projektet på Odense kommunes hjemmeside her