Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler centrum i tidsrummet 17-21. februar 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Har du kendskab til forbrydelser, som ikke har politiets opmærksomhed, er du velkommen til at kontakte vores redaktion på mail: redaktion@dit-odense.dk

Tyveri fra lastbil/varebil
5000 Odense C – Gammelsø
Varebil, Mercedes Vito, årg. 2008, sort. Stjålet: Værkstedskuffert indeholdende alle slags værktøj, elværktøj og måleinstrumenter.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Grønlandsgade
Part 1 holdt stille på Islandsgade og skulle foretage højresving ad Grønlandsgade. Herunder overså han part 2, der var fodgænger og gik ud foran part 1, idet han holdt stille. Part 1 satte i gang og ramte part 2, der væltede omkuld med sin cykel.

Hærværk
5000 Odense C – Østre Kanalvej
Der er med sort spraymaling malet et hagekors samt teksten ’I skylder med 1500 kr’ på vinduer og facade.

Hærværk
5000 Odense C – Danmarksgade
Seat Ibiza, personbil, sort, årgang 2007 havde fået knust sin bagrude. Køretøjet holdt parkeret ud for Danmarksgade 15.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Kongensgade
Fra en lille sort skulderlædertaske, som anmelder bar over skulderen, er stjålet lille sort læderpung med sygesikringbevis, dankort, kørekort kontanter mv. Hævekort efterfølgende misbrugt.

Tyveri af taske/bagage
5000 Odense C – Ukendt
Stjålet: Marineblå taske mrk. Michael Kors indeholdende: Lille pung med diverse indhold, parkistansk pas mv.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5230 Odense M – Campusvej
Tyveri fra taske: Sort kortholder med indhold.

Færdselsuheld
5230 Odense M – Rødegårdsvej
Part 2, der var til køreprøve, kørte i sydlig retning og blev påkørt bagfra af part 1 under svingning til venstre ad Stæremosegårdsvej. Part 2 blev bremset af prøvesagkyndig, idet part 2 var ved at svinge til venstre ind foran ligeud kørende i modsatte retning. Stort set ingen skade.

Butikstyveri
5000 Odense C – Vesterbro
Udenlandsk butikstyv, hvor forretningen ikke kan udfinde identiteten på pågældende. Sigtede erkender tyveri af varer for kr. 339,80 kr.

Hærværk
5000 Odense C – Store Gråbrødrestr.
Ukendt væske hældt ud over sort Mercedes-Benz, årgang 2017. Bule lavet i kølerhjelm.

Hærværk
5000 Odense C – Fisketorvet
Dankort terminal stod bag disken ved vask. Gerningsmand havde flere gange trykket sæbe ud på dankort terminalens sliske. Gerningen blev først opdaget, da gerningsmanden havde forladt baren.

Lægge hindring i vej f. udfør (polititjenestemand)
5000 Odense C – Kongensgade
Sigtede modsatte sig anholdelse.

Vold
5000 Odense C – Brandts Passage
Sigtede og to andre mandspersoner kom i slagsmål. Sigtede skubbede her en vagt i brystet og slog ham efterfølgende i ansigtet med et knytnæveslag. Personerne blev herefter holdt nede af vagterne på stedet.

Tyveri fra lejlighed/værelse/etageejendom
5000 Odense C – Vesterbro
Fra køkkenbord: Stjålet hvid højtaler med brun læderrem og LED lys.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Risingsvej
Tyveri af brun skindpung fra jakkelomme, mens anmelder foretog indkøb.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vestergade
Fra skuldertaske stjålet: En kortholder, lyserød mrk. Michael Kors med diverse personlige kort.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Kongensgade
Fra jakkelomme stjålet mindre sort skindpung indeholdende bl.a. Mastercard, som efterfølgende blev misbrugt.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Gråbrødre Plads
Under ophold på cafe blev forurettedes visa/dankort stjålet fra hendes taske. Kortet efterfølgende misbrugt.

Tyveri fra lomme/taske/bagage
5000 Odense C – Vintapperstræde
Fra skuldertaske stjålet en sort pung, mrk. Mulberry, indeholdende diverse personlige kort.

Færdselsuheld
5000 Odense C – Nyvangsvej
Part 2 oplyste, at hans personbil var blevet påkørt, mens den holdt parkeret på stedet. Part 2 kunne ikke præcist sige, hvornår påkørslen skulle være sket, men inden for den sidste uges tid. Der var ikke efterladt oplysninger på part 1. Der sås ridser på bagerste kofanger i venstre side.

Færdselsuheld og spirituskørsel
5000 Odense C – Kochsgade
Personbil kørte ad Kochsgade i nordlig retning og foretog i krydset, Kochsgade / Damhusvej svingning til højre ad Damhusvej og overså i den forbindelse lille knallert, som ligeledes kørte ad Kochsgade mod nord, hvorved der skete påkørsel med minimal skade til følge. Personbilens fører spiritustestet til 1,62 promille.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5000 Odense C – Asylgade
Sigtede førte personbil, ad Østergade i nordøstlig retning, selvom han havde indtaget euforiserende stoffer før eller under kørslen.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5000 Odense C – Østerbro
Sigtede blev bragt til standsning i en personbil, hvor der i kabinen lugtede kraftigt af hash – hvorfor han blev sigtet for § 54. Sigtede blev ligeledes visiteret og fundet i besiddelse af en halv joint, som lå i en cigaretpakke. Endvidere blev personbilen ransaget og i venstre dørlomme lå en lille pose indeholdende lidt skunk. Sigtedes kørekort var desuden administrativt inddraget.

Fører af motordrevet køretøj, euforiserende stoffer uden recept
5230 Odense M – Munkebjergvej
Sigtede blev rutinemæssigt bragt til standsning i en personbil. Han oplyste, at han ikke havde noget kørekort. Passageren på venstre bagsæde sad med en klump hash, hvorfor sigtede blev spurgt vedr. hashrygning – han erkendte at have røget hash. Forespurgt oplyste sigtede at der lå en pose med skunk i personbilen – personbilen blev ransaget og der blev fundet en pose med skunk.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Kongensgade
Sigtede udviste aggressiv adfærd ved at sparke til en cykel samt kalde det tilstedeværende politi for idioter, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Sigtede skønnet påvirket af euforiserende stoffer. Sigtede erkendte forholdet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Brandts Passage
Person kom i slagsmål med vagterne ved A-Bar i Odense.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vintapperstræde
Sigtede urinerede i spirituspåvirket tilstand i springvandet foran Barner Coiffure, mens hans kammerat filmede det med sin mobiltelefon.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vestergade
Sigtede råbte ’fucking pansersvin’ rettet mod både civile og uniformerede polititjenestemænd. Der var mange mennesker forsamlet i området, hvorfor udtalelsen var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Flakhaven
Mand urinerede på gaden, foran pizzaria ved Rådhuskælderen, hvilket var anstødeligt og egnet til at vække offentlig forargelse. Han erkendte forholdet.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Kongensgade
To mænd indlod sig i slagsmål ud for McDonald’s, Kongensgade i Odense, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige ro og orden.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Vintapperstræde
Person optrådte voldeligt og aggressivt på LA Bar, hvorefter han blev smidt ud. Herefter fortsatte han sin konfrontative og aggressive opførsel, hvorfor dørmændene pacificerede ham. Ved patruljens ankomst var personen stadig ophidset, ligesom han råbte og skreg, hvilket var egnet til at forstyrre den offentlige orden.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Pantheonsgade
Sigtede råbte og skreg samtidig med, at hun var meget aggressiv. Hun nægtede at dæmpe sig og efterkomme politiets anvisninger.

Sikring af den offentlige orden mv.
5000 Odense C – Østre Stationsvej
Sigtede var bortvist flere gange fra OBC grundet betleri, men var vendt tilbage og udviste en aggressiv og voldelig adfærd, hvilket var egnet til forstyrrelse af den offentlige orden på OBC.

Hærværk
5000 Odense C – Isgårdsvej
Vindue knust.

Hærværk
5000 Odense C – Rugårdsvej
Lastbil, Volvo FE280, årgang 2009, hvid. Der var kastet en håndfuld sten på frontruden, med flere skader på ruden til følge.

Hærværk, graffiti
5000 Odense C – Overgade
Gerningsmand tilbageholdt for hærværk/grafiti på murværk. Der var skrevet et blåt K på muren med en medbragt sprittush. Gerningsmanden havde i højre forreste bukselomme en blå sprittush.

Hærværk
5230 Odense M – Enghavevej
VW Polo, årgang 2016, grå. Fra højre bagskærm til og med forreste dør i højre side var der lavet en meget dyb ridse med spids genstand, .

Hærværk
5230 Odense M – Enghavevej
Sort Nissan Micra, personbil, årgang 2009, ridset i hele højre side med spids genstand.

 

Indbrud

Sted Beskrivelse
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5000 Odense C – Skibhusvej Indbrud i kælderrum. Stjålet: Dunlopillo dobbelt rullemadras, fiskestang 9-fods kyststang, sort dame skindjakke, brun herre skindjakke.
Indbrud i kælder-/lofts-/pulterrum 5000 Odense C – Skibhusvej Indbrud i 6-7 kælderrum, hvor tremmerum og hængelåse var klippet op.
Indbrud i virksomhed 5000 Odense C – Tolderlundsvej Indgang til kantine gennem dør, som var låst op på ukendt vis. Intet stjålet.
Indbrud i kolonihavehus 5000 Odense C – Bogøkolonihaveforening Vindue opbrudt. Stjålet: Petroleumsovn og babyweekendseng.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Vilhelm Kyhns Vej Vinduet brækket op. Stjålet: Smykker ellers intet overblik.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Hvedholmvænget Port forsøgt opbrud. Havedør forsøgt opbrudt.
Indbrud i privat beboelse 5230 Odense M – Oehlenschlægersvej Gerningsmand, som havde skaffet sig adgang til villa via opbrudt vindue, blev overrasket af anmelder og flygtede fra stedet. Stjålet: To computere mv.