Der står Grand Opening og et væld af musikalske, kunstneriske og sociale oplevelser på plakaten, når Odense fejrer ODEON fra den 29. april til 7. maj. Børn og voksne kan synge, danse, grine og være sammen i Odenses nye musik-, teater- og konferencehus.

Den 5. maj bliver den store Gallafest for ODEON afholdt under overværelse af Hendes Majestæt Dronningen, men allerede fra den 29. april og helt frem til 7. maj er Odense i gang med fejringen af byens nye musik-, teater- og konferencehus.

ODEON er mulighedernes hus, og det bliver tydeligt afspejlet i programmet for Grand Opening-ugen.
Her bliver der budt på alt fra pop, klassisk og elektronisk musik, til teater, cirkus og banko – ja, endda på tarteletter.

Der er således noget for enhver smag, alder og pengepung, når Melanie C, Johnny Reimar og Blasterjaxx møder Kalle fra Ramasjang, gospelworkshop og dukketeater.
En lang række arrangementer er gratis, og billetpriserne til de store arrangementer begynder ved ca. 150 kr.

– Vi vil gerne vise, hvad ODEON kan bruges til, og derfor har vi prioriteret at lave et meget bredt program. Her er både dansk og international musik, teater og sociale aktiviteter. Der er noget for børnene, de unge og de ældre – og for dem, som vil synge, danse eller bare nyde. Jeg håber, at odenseanerne får en uge fyldt med oplevelser i ODEON, siger programchef Finn Schumacher.

Hele programmet kan findes her: http://odeonodense.dk/programoversigt

Oplevelser for enhver smag
På Grand Openings første dag giver den tidligere Spice Girls-sangerinde Melanie C koncert.
Hun kommer med solohits som ‘Never Be The Same Again’, ‘I Turn To You’ og ‘Northern Star’, og formentlig også med nye numre fra sit seneste og syvende studiealbum ‘Version of Me’.

Det vil også være muligt at overvære House of Cards in Concert, hvor det er komponisten selv, Jeff Beal, der dirigerer Odense Symfoniorkester.

Den forrygende musik får følge af smukke intense scener fra tv-serien fremført på et kæmpelærred. Det er første gang, at den anmelderroste koncert kan opleves i Skandinavien.

Udenfor og i ODEON vil cirkuskompagniet TinCanCompany tre aftener i træk opføre deres forestilling Grand Galore, hvor lys, lyd, teater og akrobatik forenes.

En aften er sat af til kvindelige DJ’s og musikere, ligesom der er plads til teaterfestival, folkemusik, tango og en masse gratis børnearrangementer, hvor blandt andet Kalle fra Ramasjang kommer med sit trommeshow.

Inden fejringen slutter, bliver der vild fest med verdensstjerner fra den elektroniske musikscene. Blasterjaxx indtager ODEONs store sal sammen med Morten Breum bakket op af både dansk, engelsk og italiensk dance fra Dex, Olly James og Merk & Kremont.

Til selve gallafesten ankommer Hendes Majestæt Dronningen med kongeskibet Dannebrog, og om aftenen kan hun og gæsterne se frem til at opleve den nye stjerne på den danske musikscene Bisse, Fenger//Nordstrøm, Thomas Warberg, mezzosopranen Andrea Pellegrini og DAD-guitaristen Jakob Binzer, Odense Symfoniorkester, big bandet Tip Toe samt indslag fra både danse-, musical-, og teaterverdenen.

 

Billetsalget til gallafesten og de øvrige arrangementer er i gang.