Onsdag afholdt Tietgen Business informationsmøde om skolens ambitiøse talentprojekt for interesserede elever. Her mødte 50 interesserede elever op for at høre om de muligheder, som talentprojektet rummer.

Virksomhederne i samarbejdet stod klar til at fortælle de fremmødte elever om deres elevforløb og de tanker, som de gør sig i forhold til Fremtidens leder, og der blev allerede i går skabt nogle brugbare kontakter, som kan være starten på at udvikle en kommende leder.

Foto: Tietgen Business

Første møde mellem elever og virksomheder
På mødet kunne eleverne hilse på virksomhederne i projektet, og få svar på deres spørgsmål. For virksomhederne er mødet en oplagt mulighed for at fortælle eleverne om udviklingsmulighederne hos dem. Det er hvert fald ambitionen med talentprojektet, hvor virksomhederne byder ind med viden og opgaver til de ambitiøse elever, der alle har en drøm om en dag at blive leder.

Til informationsmødet mødte 50 interesserede elever op, og efterfølgende kunne de ansøge om at blive optaget i talentprojektet. Det er ifølge uddannelseschef på Tietgen Business, Flemming W. Jørgensen en succes. “Jeg oplever en meget stor interesse for forløbet – og vi bliver dermed bekræftet i, at vi har fat i noget rigtigt, når vi allerede på grundforløbet støtter eleverne i et fremtidigt karrieremål”.

Samarbejdet starter fra august
Ansøgerne til projektet kommer til en optagelsessamtale med to af de virksomheder, som de har ansøgt hos. Det sker til august.

Herefter udvælges de endelige deltagere, som knyttes til virksomheden, som bl.a. tilbyder praktikuger og sparring fra andre elever i virksomheden. Efter endt grundforløb står eleverne med rigtig gode kort på hånden, når de skal ansøge den elevstilling, som kan blive starten på en kommende ledelseskarriere.