Tietgen fejrer, at deres dygtige og meget vellidte kursussekretær Marianne Aalykke den 8. august har været ansat hos dem i 40 år:

Marianne Aalykke. Foto: Tietgen

Marianne begyndte sin tid hos os som vikar på det daværende TietgenSkolen på Nonnebakken – på det som dengang hed Dagskolen og Løncentret. Efter endt vikariat blev Marianne ansat i det, der hed enkeltfags- og merkonomafdelingen. I 1991 blev Marianne tilknyttet administrationen på kursusafdelingen, det der nu hedder Tietgen KompetenceCenter, og var dermed med til at bygge en hel ny afdeling op. En overgang var hun også tillidsrepræsentant for de administrative kolleger i afdelingen.

På Tietgen KompetenceCenter har Marianne således slået sine folder i mere end 26 år, og vi håber bestemt ikke hun stopper med det foreløbig!

For både hos kunder, kursister, studerende og hos kollegerne er Marianne særdeles vellidt og respekteret. Marianne leverer altid hurtige, præcise og kompetente svar, og hun har en unik evne til at løse stort set enhver udfordring. Fra jongelering med lokaler, når der er fuldt hus og der skal være plads til alle, til nærværende vejledning af kunder mod det kursustilbud, der passer til dem og deres virksomhed. Marianne kender Tietgen ud og ind, og det er vi mange, der nyder rigtig godt af.

Som forstander på Tietgen KompetenceCenter Kim Larsen udtrykker det:
Marianne Aalykke er nok én af de medarbejdere hos os, der ved allermest om organisationen, vore værdier og den viden og muligheder, vi med vore ydelser ønsker at give kunder, kursister og studerende. Marianne leverer hver eneste dag et fantastisk og samvittighedsfuldt stykke arbejde, og en service, der er i særklasse.

At Marianne er en glad og humørfyldt person, som på sin egen facon gør det både trygt og nemt for kunderne at komme til os, er noget vi sætter meget stor pris på hos Tietgen. Nu er Marianne også en meget beskeden person – men hun skal i dén grad have den ros og opmærksomhed, som hun fortjener!

Vi glæder os alle meget til at fejre Marianne sammen med kunder, kolleger, familie og venner af huset ved receptionen d.8. august og ønsker Marianne et stort tillykke med dagen.