GLS har taget det symbolske første spadestik til et nyt depot i Tietgenbyen. Med en investering på over 43 millioner kr. styrker GLS sin position i det fynske og skaber samtidig bedre rammer for medarbejderne. Depotet beskæftiger over 100 medarbejdere.

GLS investerer massivt
Nybyggeriet i Odense er en del af et omfattende udvidelses-program på flere GLS-adresser i Danmark. – Vores kunder har allerede sendt 25% flere pakker med os i 2017 i forhold til samme tidsrum sidste år, siger Karsten Klitmøller, General Manager GLS Denmark. Han fortsætter: “GLS står for høj kvalitet og hurtig levering til modtagerne, og vi vil være sikre på, at vi også i fremtiden kan leve op til det løfte, så vi støtter vores kunders fortsatte succes. Derfor investerer vi nu massivt på landsplan og altså også i Odense.”

I de nye driftsfaciliteter i Tietgenbyen kan der håndteres op til 25.000 pakker dagligt på de ca. 3.200 m2. Det er 70% flere end i det nuværende depot, der ligger bare 8 km derfra, og hvor der ikke er mulighed for yderligere udvidelser. En fordobling i antallet af tilkørselsramper til 81 vil gøre arbejdet endnu mere effektivt, idet flere biler vil kunne læsses og losses samtidigt. Desuden vil pakkerne kunne leveres direkte til de øvrige destinationsdepoter uden omladning. Det sparer tid.

GLS passer godt på medarbejderne og dine pakker
GLS forbedrer også arbejdsbetingelserne i det nye Depot Odense for de over 100 medarbejdere, distributionspartnere og deres chauffører. Der bliver bl.a. taget hensyn til bygningernes tæthed mellem biler og bygningsfacader, så trækgener og varmetab minimeres mest muligt, når de mange biler skal tømmes og pakkes. Betydeligt større kontor- og opholdsfaciliteter bliver ligeledes etableret – i alt 550 m2.

I det nye depot øger GLS endnu en gang sikkerhedsniveauet for at passe ekstra godt på pakkerne. GLS benytter i forvejen højteknologiske alarm- og sikkerhedsteknikker, både indenfor og udenfor et depot, men øger nu sikkerheden yderligere med en ekstra adgangskontrol, som alle køretøjer skal passere, inden de får adgang til depotet i Tietgenbyen. GLS udvider desuden depoterne i København og Herning. En samlet investering på over 100 millioner kr.

Foto: ABW