Odense Musikskoles Musikklasse er en stor succes. Musikklassen er for elever i folkeskolens 7.- 9. klasser med stor musikalsk interesse, og formålet er at hjælpe eleverne med at udvikle deres passion ved at give dem et nyt fællesskab omkring musik.

Foto: ABW

Der snakkes, grines og hygges i stor stil, når Musikklassen møder ind hver fredag og én lørdag om måneden på Odense Musikskole. De 25 elever kommer fra 16 forskellige skoler i Odense og har det til fælles, at de brænder for at arbejde med musik.

Med musikklassen har Odense Musikskole skabt et helt særligt musikalsk undervisningsmiljø for unge musiktalenter fra hele Odense med rum til fordybelse i deres musikalske interesse i et fællesskab med andre unge.

Det er gratis at gå i Musikklassen, og der optages 25 elever igen i år:

“Vi er helt overvældede over den store søgning, der er til Musikklassen. Mange af eleverne siger, at de får et unikt fællesskab her, som de ikke har i deres klasse, fordi de er den eneste, der er interesseret i musik. Vi opfylder et behov blandt de unge mennesker. Vi glæder os til at gå ind i 3. sæson og arbejde videre med at styrke det musikalske fællesskab,” siger souschef Maibrit Baagøe Schmidt.

Informationsmøde
Der afholdes informationsmøde om Musikklassen torsdag den 22. februar 2018 kl. 19.30 på Odense Musikskole i Danmarksgade 10. På mødet fortæller musikskolens souschef Maibrit Baagøe Schmidt og musikklasselærer Trine Bruun Sørensen om undervisningen, krav til optagelse osv. Mødet henvender sig til både elever og forældre, og det er helt uforpligtende at deltage.

Tilmelding til souschef Maibrit Baagøe Schmidt pr. mail: mbs@odense.dk

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist til optagelsessamtalen for skoleår 2018/2019 i Musikklassen den 23. februar 2018 kl. 12.00. Tilmelding foregår via musikskolens hjemmeside: www.odensemusikskole.dk. På baggrund af en optagelsessamtale, hvor elevens motivation og musikglæde afklares, udvælges max. 25 elever, der tilbydes plads i musikklassen.