Mandag 12. marts begynder anlægsarbejdet på Stadionvej på strækningen mellem Middelfartvej og Richard Møller Nielsens Plads. Der skal etableres nye vejbaner og fortove, så der bliver plads til letbanen.

Foto: ABW

Oprindeligt var anlægsarbejdet på Stadionvej varslet til at begynde i juni. Men arbejdet skrider hurtigt fremad på Middelfartvej, og derfor er det muligt at starte op på Stadionvej tidligere end forventet.

I forbindelse med vejarbejdet vil Stadionvej blive ensrettet i sydgående retning. Omkørsel fra Middelfartvej bliver via Christmas Møllers Vej.

Der vil stadig være adgang til P-pladsen på Hauges Plads. Fra Middelfartvej dog kun via den ene indkørsel på grund af ensretningen på Stadionvej.

Cyklister og fodgængere vil fortsat kunne færdes på Stadionvej i begge retninger i perioden.

Arbejdet begynder i den vestlige side af Stadionvej. Efter cirka to måneder flytter vejarbejdet over i den østlige side af vejen. Anlægsarbejdet på Stadionvej varer samlet indtil udgangen af juli 2018.

Der vil ikke være mulighed for at parkere ved kantstenen, mens arbejdet står på. Når ombygningen af veje og fortove er afsluttet, vil det dog igen være muligt at kantstensparkere på den østlige side af Stadionvej i en periode – indtil selve sporarbejdet går i gang, forventet i november 2018.

Sporarbejdet varer frem til foråret 2020. Herefter skal letbanen testes, før den efter planen kan åbne i slutningen af 2020.

Husk at du altid kan finde nærmeste omkørsel, når der er vejarbejde i Odense, på odenserundt.dk