Siden 70’erne er omkostninger på byggeri steget og steget. Kochhus & Co. effektiviserer arbejdstiden og sænker omkostningerne med op til 30%. Virksomheden er stiftet af Dennis Lindequist Salomonsen, også kendt som Bygge-Dennis fra Hellas Have (TV2 Fri) og som byggekoordinator på I hus til halsen (DR1).

Stifter Dennis Lindequist til venstre og hans partner i firmaet, Erik Sandberg, til højre. Foto: Kochhus

Et problem for samfundet og husejere
Det er blevet et økonomisk og samfundsmæssigt problem for mange husejere, at byggeribranchen aldrig er blevet industrialiseret, og at der er stor mangel på håndværkere nu og i fremtiden. Det presser priserne på renovering og tilbygninger højt op, og mange familier må tage lån i boligen for at kunne få råd til deres boligdrømme.

Nutidens kritisable byggebranche er lige så besværlig som dengang, hvor bilbranchen endnu ikke var blevet industrialiseret. Dengang kunne man ikke bare gå ned og købe en færdigproduceret bil; man skulle selv være bygherre på sin egen bil og lave aftaler med producenter til alle bilens dele, forhandle de bedste bud og udarbejde kontrakter med leverandørerne og meget andet.

Hos os er du kunde, ikke bygherre
Kochhus & Co. ønsker at gøre op med branchens gamle måde at blive drevet på. De effektiviserer deres håndværkeres arbejdstid, og boligejerne går fra at være deres egen bygherre til at blive kunder hos os. Det gør hele processen lettere og billigere.

Kochhusene blev opført i massevis i 60’erne og 70’erne i Odense af bygherre Jens Preben Koch. Husene blev bygget med stor effektivitet og i god kvalitet, og mange af husene var ens designet, hvilket sænkede omkostningerne for både bygherre og huskøbere.

Åbent hus 4. maj. Foto: Kochhus

I dag har en stor del af husene behov for at blive renoveret, og mange familier ønsker at udvide huset med en tilbygning. Det kan blive dyrt, hvis husejerne benytter sig af de dyre lokale håndværkere. Derfor tilbydes mere rationelle priser med op en besparelse på op til 30%.

Åbning af udstillingshus
Kochhus vil gerne vise alle de pakkeløsninger i renovering og tilbygning, de tilbyder at lave til Kochhuse. Derfor har de købt og totalrenoveret et Kochhus, hvor man kan komme og se, hvad de kan tilbyde.

Der blev holdt tale, og J.P. Kochs søn klippede det røde bånd, da Kochhus holdt åbent hus 4. maj.

Foto: Kochhus
Foto: Kochhus