Havnekulturfestivalen 2018 byder traditionen tro på en masse aktiviteter for alle aldersgrupper. Et bredt program, hvor udøvere og kunstnere fra hele landet har mulighed for at præsentere deres kulturelle passion til de omtrent 30.000 årlige publikummer.

Det fulde program til Odense Havnekulturfestival 2018 er her endelig, og igen i år byder det på oplevelser for folk i alle aldre.

PR-foto

Der er mange spændende oplevelser og aktiviteter i årets program, men specielt ét af hovednavnene har givet publikum baghjul. Dette års Havnekulturfestival får nemlig besøg af ingen ringere end hele Danmarks cirkusprinsesse, Motor Mille. Motor Mille optræder søndag d. 27. maj kl. 12.30 på havnepladsen, hvor hun vil sætte fut under fødderne på det danseglade publikum.

Modige gæster
Temaet på årets festival er MOD, og ligesom Motor Mille opfordrer børn til at kaste sig ud i livets vidunderlige eventyr, opfordrer festivalen alle deres gæster til det samme. Det kræver nemlig mod at stille sig op, kaste sig ud, falde i, blive skubbet frem eller overvinde sig selv.

I årets program er der masser af muligheder for at prøve noget nyt, skubbe grænser, gå i dialog og på opdagelse. Derfor opfordres alle til at gå på eventyr i alle festivalens forskellige afkroge og fortællinger. Man finder alt fra dristige streetaktiviteter til oplysende og indlevende kunst, og nyskabende musikalske indslag. Måske skal bungy jump skal prøves for første gang i dit liv, måske for 10’ende gang.

Festivalleder Maria Friis:
“Det er helt nyt for os at have et tema på Havnekulturfestivalen, så det bliver sjovt at se hvordan alle aktørerne tager temaet MOD til sig og formidler det. Jeg glæder mig også til at se om publikum tør kaste sig ud i nogle af de lidt mere grænseoverskridende indslag i programmet.”

Drivkraften bag
I år er der over 200 medarrangører, der har fundet vejen til Odense Havnekulturfestival. Festivalen lever altså på hjælpen fra en stor gruppe talentfulde musikere, kunsthåndværkere, atleter, dansere, tekniske vidundere, artister og andet godtfolk, som med deres modige, festlige og begavede indslag gør festivalen til noget helt specielt. Med de mange aktører kommer et mangfoldigt program, som festivalen har glædet sig til at vise frem.

Det trykte program kan findes rundt omkring i Odense by, så tag på skattejagt eller hent dit program direkte i Ungdomshuset på Nørregade.

Programmet kan også findes digitalt her: havnekulturfestival.dk/program2018