Drømmeland senge Odense        

Drømmeland

Carlsen-Skiødts Vej 4

5220 Odense

Tlf. 35 37 55 66

Drømmeland på Facebook

Drømmeland på Instagram

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 10-18

Lørdag – søndag kl. 10-16

Din lokale specialist i senge – Odense

Hos Drømmeland i Odense ved Rosengårdscentret kommer du til byens største specialist i senge og madrasser. Butikken har et bredt udvalg og byens bedste sengeekspertise. Udvalget af senge i Odense-butikken er stort, og du finder blandt andet senge fra Tempur, Magna, Svane og Drømmelands eget mærke Nexus.

Kig ind forbi Drømmeland og find madrasser og senge i Odense samt få rådgivning af et erfarent personale med stort kendskab til senge og optimal søvn. Har du brug for en ny seng eller madrasser i Odense, så du fremover kan vågne frisk og veludhvilet? Så er Drømmeland stedet med høj service og god vejledning.

  • Butik på 650 kvadratmeter lige overfor Rosengårdscentret
  • Udstilling med 50 dobbeltsenge i Odense – som du må ligge (og hoppe) i
  • Forhandler af Tempur Platin senge
  • Bredt udvalg af puder, dyner og tekstiler til boligen
  • Rig mulighed for gratis parkering lige foran butikken

Rådgivning om senge i Odense

Drømmeland tilbyder kompetent rådgivning om senge og madrasser i Odense. Dermed er du sikker på at få en god seng, der er tilpasset dine behov. Bestil gerne tid i forvejen til en rådgivning, hvor du har god tid til at vurdere din kommende seng. Du bruger mange timer i din seng hver nat, så det er vigtigt at vælge den rette seng, der passer til din krop. Skal du dele sengen med en partner, så er det naturligvis muligt at få indrettet sengen, så madrassen passer til jer begge. Alt det ved de meget mere om hos Drømmeland i Odense.

Udvalget af senge i Odense byder på både elevationssenge, klassiske boksmadrasser, plansenge og kontinentalsenge. Mangler du tilbehør som eksempelvis sengeben, en sengegavl, dyner eller puder, så er Drømmeland i Odense ligeledes leveringsdygtig.

Rådgivning om søvn og senge i Odense

Drømmeland har specialiseret sig i kvalitetssenge og sund søvn og samarbejder med dig om at vælge den bedste seng ud fra dine behov og ønsker. Målet er, at du får de bedste muligheder for at vågne helt udhvilet. Noget som ellers kan være svært at opnå i en hverdag med travlhed, kunstigt lys fra tv og mobiltelefoner og andre stimulanser såsom eksempelvis kaffe sent på aftenen.

I butikken i Odense møder du ekspedienter, der ikke bare er eksperter i at vælge den rette seng, men som også kan rådgive om den sunde søvn. Kig ind forbi, eller book en konsultation på butikkens hjemmeside.