Søger du efter et tæppe, der kan give dit hjem nyt liv?

Så er skindtæpper et rigtigt godt bud. Living In Style har fået skindtæpper hjem i de smukkeste nuancer, det være sig både choco, beige, lysegrå, mørkegrå og sort.

Tæpperne fås i 10 forskellige størrelser, smalle som brede. De er flettede i hånden af ægte skind og bomuldsgarn, så de er meget slidstærke.

Du er altid velkommen i butikken på Roersvej 33 i Odense C, hvor du har mulighed for at se på varerne og få inspiration til at indrette dit hjem kreativt og stilfuldt.

 

1. Sort skindtæppe, 250 cm x 350 cm

 

Sort skindtæppe Skindtæpperne stammer fra nøje udvalgte rester fra modeindustrien. Det er en tids– og ressourceskrævende proces, men også hele grundlaget for en ensartet og stram vævning.

 

Mørkegråt skindtæppe, 65 cm x 135 cm

 

4. Beige skindtæppe, 140 cm x 200 cm

 

5. Beige skindtæppe Skindtæpperne stammer fra nøje udvalgte rester fra modeindustrien. Det er en tids– og ressourceskrævende proces, men også hele grundlaget for en ensartet og stram vævning.

 

6. Choco skindtæppe, 75 cm x 500 cm

7. Lysegråt skindtæppe, 140 cm x 200 cm

 

8. Lysegråt skindtæppe Skindtæpperne stammer fra nøje udvalgte rester fra modeindustrien. Det er en tids– og ressourceskrævende proces, men også hele grundlaget for en ensartet og stram vævning.