Odense Bæredygtighedsråd efterspørger kandidater til Odense Bæredygtighedspris 2015, skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse. Prisen gives til et bæredygtigt initiativ i Odense. Ved indstilling til prisen skal kandidaterne bruge et værktøj, som er udformet som et puslespil med brikker i tre farver, der illustrerer den sociale, økonomiske og miljømæssige bæredygtighed. Anker Boye, formand for Odense Bæredygtighedsråd håber prisen kan anspore til endnu større fokus på CSR og Bæredygtighed blandt odenseanske virksomheder, organisationer m.m. Sidste års vindere af Bæredygtighedsprisen BioTrans Nordic, har haft stor glæde af at vinde prisen.

 

Sidste års vindere af Odense Bæredygtighedspris har haft stor glæde af at vinde prisen. Søren Jeberg, direktør ved BioTrans Nordic fortæller:

– At vinde Bæredygtighedsprisen sidste år var en vigtig anderkendelse af vores arbejde. Det har betydet meget for os. Vi har fået rigtig mange henvendelser, som også har udmøntet sig i flere ordrer fra hele landet. Så det betaler sig at være bæredygtig, fortæller Søren Jeberg.

 

544482_349721935145975_1025942603_n