Spillemand på en tagryg er en af de største musicalsuccesser på Broadway, og nu kommer musicalen til Danmark på Odense Teater. Her kan du opleve teaterets egen version og høre forestillingens mange berømte sange såsom “Hvis jeg var en rig mand”
og “Tradition”.

Selv skriver Odense Teater dette om stykket:
“Når man holder fast i sine traditioner, ved man, hvem man er. Sådan siger Tevye, byens fattige mælkemand. Der er traditioner for, hvordan man spiser, hvordan man sover, ja, for snart sagt alting. Hvorfor? Det er der ingen, der kan huske, men sådan har det altid været i den lille russiske by Anatevka.

Men Anatevka er i forandring. Kulturelle spændinger truer med at få byen til at eksplodere i vrede og vold. Og stik imod traditionen vil Tevyes døtre nu også selv bestemme, hvem de skal giftes med. Udefra presses det liv, som Tevye kender, og jo mere afmægtig han bliver overfor omverdenens pres, desto hårdere kæmper han for at holde på traditionerne indenfor hjemmets fire vægge”.

I rollen som hovedpersonen Tevye kan du opleve Anders Gjellerup Koch, som skal prøve at opretholde balancen mellem traditionerne og de nye tider – netop som en spillemand på en tagryg. Denne balancegang foretages gennem sange og samtaler med Gud.

Spillemand på en tagryd har premiere den 6. februar 2016.

Se mere om stykket, og køb billetter her.

autopicture.ext.php