“I dag er eventyrdigteren kun én brik i et meget større puslespil. Odense er efterhånden vokset med opgaven og byen har nu et stort kulturelt udbud, som i den grad kalder på spalteplads.”

Bo-bedre-logo-2Bo Bedre har kigget på Odense gennem sine garanteret stilsikre briller, og resultatet er en oversigt over gode oplevelser med design, kultur og gastronomi. Brandts fremhæves som Odenses designmekka. Bo Bedre anbefaler desuden tre butikker med dansk kvalitetsdesign: Lerche Design, Ingvar Christensen og Schiang Living. Søger du forunderlige finurligheder, anbefales Kramboden, Gøttsch Keramik og Dina Vejlings butik.

Munke Mose er Odenses grønne oase, og på havnen finder du Odenses moderne arkitektur.

Odense kan prale af stadig flere toneangivende restauranter, og Bo Bedre anbefaler mmoks, Restaurant Under Lindetræet, The Balcony, Olivia Brasserie og Gringas.

Om den gamle bydel i nærheden af H.C. Andersens hus hedder det: “Mens du er i området, må du ikke snyde dig selv for en gåtur op ad Overgade, Nedergade og gaderne omkring grønttorvet. Og hvis du er heldig, kan du måske fange et glimt af Kim Larsen, som bor i området.”