Som én af de første kommuner bliver Odense Kommune nu medlem af innovations- og væksthubben BLOXHUB. Odense Kommune vil sammen med BLOXHUB styrke arbejdet med bæredygtig og konkurrencedygtig byudvikling.

BLOXHUBS ambition er at nytænke byudvikling, og gøre brug af kompetencer indenfor arkitektur, design og teknologi. BLOXHUB er stiftet af Realdania, Københavns Kommune og Erhvervs- og Vækstministeriet, og skal fungere som en smeltedigel for udviklingsorienterede danske og internationale virksomheder, i samarbejde med start-up-miljøer og tværfaglige forskningsmiljøer.

BLOXHUBs ambitioner deles af Odense Kommune, der ser frem til at være med til at præge foreningens arbejde.

“Vi ser store perspektiver i samarbejdet med Bloxhub om udviklingen af løsninger til fremtidens by. Vi ser det som en mulighed for at udvikle Odense i en mere bæredygtig retning, og samtidig som en mulighed for på sigt at skabe nye jobs i de odenseanske og fynske virksomheder, samtidig med vi skaber en bedre by”, siger Odenses borgmester Anker Boye.

Du kan læse resten af artiklen på Odense kommunes hjemmeside her hvor de kommer i dybden med fremtidens planer indenfor dette område