Det historiske område i H.C. Andersens barndomskvarter bliver forvandlet til én stor markedsplads som på eventyrforfatterens tid, med markedsboder, gøgl og masser af underholdning. H.C. Andersen Julemarkedet er en tidslomme midt i storbyens sus.

Det myldrer med spillemænd, nisser, nattevægtere og historisk udklædte markedsfolk. I gader og stræder optræder artister med deres gøglerier, kor synger julen ind og H.C. Andersens eventyrfigurer kommer måske forbi på din vej.

Tag også en tur med hestevognen rundt i de smalle brostensbelagte gader. Besøg de mere end 100 markedsboder, som sælger delikatesser, julepynt, keramik, kunsthåndværk, kager, grøntsager, honning og meget mere. I teltet serveres æbleskiver og gløgg.

I Lotzes Have ved H.C. Andersens Hus er der karrusel, togbane, tombola og kandiserede æbler og et hyggelig eventyrshelter i faklernes skær. I granskoven har Fjordens Dags naturvejleder gemt små sjove ting, og uden for skoven er det muligt at smage insekter, hvis man er modig. Inde i H.C. Andersens Hus kan man sammen med familien klippe stemningsfyldt julepynt af glittersager fra museets kælder.

Fredag d. 2. dec. kl. 15-19
Lørdag d. 3. dec. kl. 10-18
Søndag d. 4. dec. kl. 10-17
Fredag d. 9. dec. kl. 15-19
Lørdag d. 10. dec. kl. 10-18
Søndag d. 11. dec. kl. 10-17

Der er fri adgang til julemarkedet.

På hjemmesiden www.hcajulemarkedet.dk kan du se årets program.