I de næste to weekender, fra fredag aften til tidligt mandag morgen, skal Fjernvarme Fyn omlægge rør på tværs af Nyborgvej. Derfor bliver Nyborgvej lukket for biler ved Nansensgade. Bilister kan i stedet køre ad Reventlowsvej, Rødegårdsvej og Østerbæksvej.

Fjernvarme Fyn skal i den kommende weekend grave rør ned på tværs af Nyborgvej – i krydset ved Nansensgade og Eriksgade. Derfor er det nødvendigt at lukke krydset af for biler i alle retninger fra fredag 28. april klokken 18.00 til mandag 1. maj klokken 05.00.

Også den efterfølgende weekend, fra fredag 5. maj klokken 18.00 til mandag 8. maj klokken 05.00 skal Fjernvarme Fyn grave på tværs af Nyborgvej. Det sker lidt længere ned ad vejen i retning mod vest og medfører også lukning af Nyborgvej ud for arbejdsområdet.

Fjernvarmearbejdet er planlagt som weekend- og nattearbejde for at genere trafikken mindst muligt. Naboer kan dog opleve gener i form af støj og arbejdslys i løbet af de to weekender.

I forbindelse med weekendlukningerne bliver ensretningen af Reventlowsvej ophævet, så vejen kan bruges til omkørsel for bilister på Nyborgvej i begge retninger.

Dermed bliver den anbefalede alternative rute for bilister at køre via Reventlowsvej, Rødegårdsvej og Østerbæksvej, når man skal på langs ad Nyborgvej – eller hvis man skal til butikkerne i Nansensgade. Der bliver sat omkørselsskilte op, så bilisterne bliver ledt uden om spærringerne.

Ud over de to weekendlukninger af Nyborgvej er det også nødvendigt for Fjernvarme Fyn at lukke Nansensgade af for enden ud mod Nyborgvej. Det sker i perioden fra onsdag 26. april og godt to uger frem. Under vejlukningen bliver der åbnet op for indkørsel for personbiler fra Rødegårdsvej til Nansensgade.

Ledningsflytningerne forud for anlæg af letbanen begyndte på Nyborgvej i efteråret 2016. Kloakarbejdet er nu afsluttet, og dermed er turen nået til fjernvarmerørene. I forbindelse med dette arbejde bliver det nødvendigt at lave flere kortvarige lukninger af Nyborgvej, når der skal lægges rør på tværs af vejen.

Bilister, der ofte benytter Nyborgvej, kan derfor med fordel tilmelde sig Odense Letbanes nyhedsbrev for Nyborgvej, som varsler midlertidige omkørsler. Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på odenseletbane.dk/nyborgvej

Husk at man i øvrigt altid kan finde alternative ruter, når der er vejarbejde i Odense, på odenserundt.dk