500 glade kor-børn fra 12 skoler i Odense skal synge Sisse Skovbakkes finurlige “ABC”-sange ved det årlige Fynske Forårsstævne i Odense Idrætshal. Musikskolen inviterer til åben afslutningskoncert, hvor man også kan købe kaffe og kage.

“Det Fynske Forårsstævne” har fået vokseværk, og i år deltager hele 500 sangglade elever fra børnekor og skolekor i hele Odense. Korstævnet er derfor flyttet til Odense Idrætspark, der danner rammerne om den daglange øvesession og den forrygende afslutningskoncert kl. 14.

Korstævnet afholdes fredag den 9. marts 2018 kl. 9-15 i Odense Idrætspark. Der er en stor åben afslutningskoncert kl. 14.00, hvor korbørnenes forældre og venner selvfølgelig er inviteret. Vi har også inviteret beboere fra lokalområdet i Bolbro til den gratis koncert. Inden koncerten kan man købe kaffe og kage i Idrætsparkens café.

Foto: Pressebillede fra Odense Musikskole

Korbørnene øver sig hjemmefra.
Som optakt til selve stævnet samles korlederne nogle måneder i forvejen til en workshop, hvor formålet er at klæde korlederne på til at arbejde med og forberede det valgte korværk. De enkelte børnekor møder dermed velforberedte op til selve kor-dagen og har øvet satserne hjemmefra i ugerne op til selve dagen. Vi har i år valgt at alliere os med den inspirerende og rutinerede korleder Sisse Skovbakke og hendes “ABC”-sange, som er en skøn blanding af forskellige musikalske stilarter i et finurligt univers.

Kor og sang er for alle mennesker, høj som lav, ung og gammel, i fællesskab og alene. Med det storstilede korprojekt er vi med til at forene den yngre generations sangstemmer fra hele Odense og skabe en følelse af storhed og samhørighed. Når de 500 børn synger sammen i et stort samlet kor så taget løfter sig, får børnene en unik oplevelse med følelser og stemninger, som det enkelte skolekor ikke kan skabe alene.

Korene kommer fra disse skoler: Dalum, Henriette Hørlücks Skolen, Holluf Pile, Hunderup, Marie Jørgensens Skole, Odense Friskole, Paarupskolen, Rising, Sanderum, Skt. Hans og Vestre Skole.

Tid: Fredag 9. marts 2018 – Koncert kl. 14.00 – alle er velkomne – fri entré.
Sted: Odense Idrætshal, Israels Plads, Bolbro, 5200 Odense V.

Arrangør: Odense Musikskole.