Vær med, når beværtningerne Ryans of Odense, Storms Pakhus, Lørups Vinstue, Sir Club og Viggos sammen med Tullamore D.E.W. fejrer Irlands nationaldag, Saint Patrick’s Day, og i den anledning byder på en gratis whiskey d. 17. marts kl. 17.03.

Lørdag d. 17. marts er det Saint Patrick’s Day, og traditionen tro inviterer det irske destilleri Tullamore D.E.W. danskerne med til fejringen, når udvalgte barer og pubber over hele landet klokken 17.03 udskænker en gratis whiskey, som gæsterne kan nyde sammen med deres øl.

Skål i whiskey på irsk nationaldag.
Der er lagt op til fest i gaderne, når irerne fejrer deres helgen, Saint Patrick. I Danmark sker det blandt andet ved, at en lang række irske og danske barer udskænker en whiskey fra Tullamore D.E.W. til alle, der vil være med til at markere Irlands nationaldag.

På Saint Patrick’s Day mindes vi den irske helgen af samme navn, som blandt andet er kendt for at lære irerne om kristendommen. Det er dog ikke kun kristendommen, men også tørsten, der spiller en vigtig rolle denne dag. Saint Patrick bliver nemlig fejret med whiskey af en helt særlig årsag: Ifølge legenden overnattede Saint Patrick på en af sine rejser på en irsk kro, hvor indehaveren skænkede ham en meget lille whiskey. Saint Patrick bemærkede, at kroens kælder var beboet af en djævel, der levede af nærighed. Djævelen ville først fordufte, når kroejeren blev mere gavmild. Næste gang Saint Patrick lagde vejen forbi kroen fik alle skænket en stor whiskey til randen af glasset.

Der er ingen djævle i kældrene, men masser af god Tullamore D.E.W. whiskey i glassene d. 17. marts.

Tullamore D.E.W. er en markant og karakterfuld whiskey, der er karakteriseret ved en helt særlig ‘tredobbelthed’, som ses i flere aspekter af whiskeyen. Tullamore D.E.W. er nemlig destilleret tre gange for at skabe en enestående blødhed. Den er også en blend af tre typer irsk whiskey, der tilfører kompleksitet. Og dertil er den modet i tre fade på tre typer træ, som giver Tullamore D.E.W. sin helt særlige smagsbalance.

Hvor:
Storms Pakhus, Seebladsgade 21, 5000 Odense C.
Lørups Vinstue, Claus Bergsgade 5, 5000 Odene C.
Sir Club, Nørregade 49, 5000 Odense C.
Viggos, Vindegade 76, 5000 Odense C.
Ryans of Odense, Fisketorvet 12, 5000 Odense C.