I programmet for årets Havnekulturfestival er der masser af muligheder for at prøve noget nyt, skubbe grænser, gå i dialog og på opdagelse. Temaet på årets festival er nemlig “Mod”.

Udover koncerter med Aura, The Sandmen, Moody, The Boy That Got Away og Motor Mille fra Ramasjang, byder festivalen, som sædvanlig, på en spændende og farvestrålende weekend på Odense Havn.

Der er gjort lidt ekstra ud af de kulinariske oplevelser i år, med madboder fra hele verden og et stort Gourmet telt med udsigt til Havnebadet, hvor du kan forkæle dine sanser med hjemmelavede petit fours, snacks og druedråber fra vinbaren.

Som noget nyt har festivalen taget Storms Pakhus i brug. En ny musikscene vil debutere i Storms Pakhus under Havnekulturfestivalen, og der vil også være legeaktiviteter for børn og barnlige sjæle i hallen om søndagen. Derudover vil det også være i Storms, at vi afholder årets afterparty fredag og lørdag aften kl. 23.

Odense Havnebad holder åbent i festivaldagene. Der er, som til resten af Odense Havnekulturfestival, gratis adgang til Havnebadet. Hvis man i øvrigt er en vandhund, kan man både prøve stand up paddle, waterballs og komme med en tur rundt i havnen på en vandscooter.

I år kan de yngste festivalgængere, som noget nyt, prøve deres mod af i en spændende skattejagt. På legeruten kan man finde en masse sjove børneaktiviteter spredt ud over festivalen, og vinde præmier til forskellige arrangementer i Odenses kulturliv. Skattejagten skal, gennem leg, få de yngste til at finde glæden ved ord, og præmierne skal give dem en vej ind i kulturlivet, allerede fra barns ben.

Modige gæster
Temaet på årets festival er mod. I årets program er der masser af muligheder for at prøve noget nyt, skubbe grænser, gå i dialog og på opdagelse. Derfor opfordres alle til at gå på eventyr i alle festivalens forskellige afkroge og fortællinger. Man finder alt fra dristige streetaktiviteter til oplysende og indlevende kunst, og nyskabende musikalske indslag. Måske bungy jump skal prøves for første gang i dit liv, måske for 10’ende gang.

Entré til hele festivalen: GRATIS

Programmet kan findes digitalt her: havnekulturfestival.dk/program2018