Åbne arealer med plads til leg, motorikbane, bakker, rutsjebane og højtlæsning venter på børn og voksne fra børnehuset Den Magiske Gryde i Odense M fra den 28. maj – men andre lokale foreninger og institutioner skal også have glæde af det nye udeområde.

Foto: ABW

– Vi vil gerne række ud til andre i lokalområdet, for vi kan bruge hinanden til fælles glæde. Vi samarbejder med Ældre Sagen om højtlæsning for børnene, besøger Havebæk Plejecenter eller bruger fodboldklubben OKS’ faciliteter. Nu får vi et nyt attraktivt sted at byde ind med, siger Evald Bundgård Iversen, bestyrelsesformand i det selvejende børnehus Den Magiske Gryde.

Det nye område har et område målrettet ældre børn, hvor der er fokus på at bruge kroppen, mens området til de mindre skal udfordre deres sanser. Odense Kommune har støttet med 400.000 kroner fra Bydelspuljen, mens Fionia Fonden har bidraget med 75.000 kroner. Desuden har forældrenes frivillige indsats i forbindelse med Den Magiske Grydes børneløb også rejst midler til projekt.