Dette er oplyst i en pressemeddelelse fra Maxi Zoo.

Maxi Zoo i Odense slutter året af med at byde alle byens kæledyr, store som små, til nytårsfejring i byens to Maxi Zoo-butikker i Odense V og Odense SØ. Her vil der blive serveret kransekage og gode tilbud til de to- og firbenede gæster med ønsket om et glædeligt 2019.

Nytårsfejring betyder fest og farver for de fleste, men for mange kæledyr betyder det desværre også ubehag og angst for det ellers så smukke fyrværkeri udenfor. Alle kæledyr fortjener dog at have mulighed for at skyde det nye år ind på en god måde. Derfor inviterer de to Maxi Zoo-butikker i Odense til nytårsfejring i kæledyrshøjde fredag den 28. december i butikkernes åbningstid, hvor alle besøgende i butikkerne i Odense V og Odense SØ vil blive budt på kransekage, gode tilbud samt et stort og glædeligt nytår.

Foto: Maxi zoo, nytårsfejring for byens kæledyr

De firbenede vil naturligvis også tage del i fejringen med lækre godbidder og kærlige klap. Der vil derudover være mulighed for at deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort på 500 kr., som du kan forkæle din pelsede ven med i det nye år.

For mere information om Maxi Zoo Odense V kan du klikke her. Og hvis du ønsker mere information om Maxi Zoo Odense SØ, kan du klikke her.