Maxi Zoo skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om påske for hunden:

Forkæl din vovse med en skøn og sjov påskefrokost, når Maxi Zoo Odense søndag den 7. april inviterer alle byens hundesnuder til påskefest. Her står den på ren hundeforkælelse med treretters gourmetmenu med alt fra lammesteg, sildemadder og påskegaver – selvfølgelig alt sammen skræddersyet til de kære hundemaver.

Dog with Eggs on wooden old boards. Foto: Maxi Zoo

Den søde påsketid er over os, og det betyder tid til at nyde godt af det store festbord. Vi må dog ikke glemme de søde vovser, der også fortjener at blive forkælet med påskens lækkerier. Maxi Zoo Odense inviterer derfor søndag den 7. april til påskefrokost for alle byens hunde, hvor menuen står på treretters gourmetmad – skræddersyet til de små hundemaver. Til forret står menuen på rugbrød med sild og karry, hvorefter ganerne vil blive forkælet med lammesteg, kartofler og sovs. Afslutningsvis forkæles de små firbenede med en ispind, som, ligesom resten af menuen er lavet af Maxi Zoo’s bedste foder. Når alle hundesnuder er mætte, vil vovserne blive sendt hjem med en goodiebag i poten med godter til den dejlige påsketid.

Der er begrænsede pladser til årets skønneste påskefrokost, og tilmelding sker i butikken efter først-til-mølle-princippet. Det koster 75 kr. at deltage, og er du medlem af Poteklubben, som er gratis at melde sig ind i, koster det 50 kr. at deltage. Sidste tilmelding til påskefrokosten kan ske torsdag den 4. april.

Påskefrokosten finder sted søndag den 7. april i Maxi Zoo Odense. Tilmelding skal ske til butikken senest torsdag den 4. april, og pladserne uddeles efter først-til-mølle-princippet.