Smarteyes i Odense fylder 4 år, og inviterer derfor til et brag af en fødselsdagsfest med kage, kaffe og 50% på alt i hele butikken. Fødselsdagsfesten varer fra torsdag d. 28. marts til lørdag d. 30. marts.

Optikerkæden Smarteyes i Odense holder fødselsdag. Butikken har nu ligget i Kongensgade i Odense i 4 år, og det bliver fejret ved at invitere alle kunder på kaffe, kage og 50% på alt i hele butikken.

”Odense er en rigtig dejlig by, som har taget fantastisk godt imod os. Vi er hurtigt blevet en del af både bybilledet og lokalområdet, og det er vi enormt glade for og stolte over, lyder det fra Nicholas Mortensen, der er butikschef i Odense.

Butikschef Nicholas Mortensen, foto: Smarteyes

Hos Smarteyes lægger de vægt på, at det skal være smart at købe briller. Derfor er priserne enkle og der er altid frit valg mellem stel og kollektioner – uanset styrken på brillerne.
I butikken i Odense håber de på at se en masse glade kunder til fødselsdagen:

”Vores største ønske er at skabe gode oplevelser for vores kunder, og derfor er det selvfølgelig vores kunder, vi ønsker at invitere til et brag af en fødselsdagsfest! Vi sørger for kaffe på kanden og masser af kage, lyder det fra Nicholas Mortensen, der afslutter: Vi håber selvfølgelig, at rigtig mange, både velkendte og nye ansigter, får lyst at kigge forbi.

Til fødselsdagen er der foruden kaffe og kage 50% på alt i hele butikken til alle, der kommer forbi. Fødselsdagen og tilbuddene varer fra torsdag d. 28. marts til lørdag d. 30. marts. Smarteyes i Odense ligger i Kongensgade nr. 30.
____________________________________________________
For yderligere information kontakt:
Butikschef i Odense på nicholas.mortensen@smarteyes.dk eller telefon +45 50428311.