Børnehjælpsdagen skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Lillebror Prisen:

Maj-Britt Emborg modtog den 4. april, Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2019 på vegne af den handicap-forening, som hun har været med til at stifte.

Foreningen for Børn og unge med Handicap – og deres Familier (FBHF) har fået tildelt Børnehjælpsdagens Lillebror Pris 2019. Prisen blev overrakt til medstifter og formand, Maj-Britt Emborg ved en smuk ceremoni på Københavns Rådhus, torsdag den 4. april.

Siden 2007 har Maj-Britt Emborg fra Odense arbejdet for skabe frirum og gode oplevelser for handicappede børn, unge og deres familier gennem FBHF, som er en landsdækkende patientforening på tværs af diagnoser.

Maj-Britt Emborg er selv mor til en handicappet søn på 22 år med rygmarvsbrok. Hun arbejder – ligesom alle andre i FBHF – ulønnet og frivilligt for den gode sag. Som formand driver hun foreningen fra sit private hjem i Odense.

Børnehjælpsdagens Lillebror Pris uddeles hvert år til en person, organisation eller initiativ, der har ydet en bemærkelsesværdig indsats for børn og unge i Danmark. Med prisen følger en en check på 50.000 kroner samt en Lillebror-statuette, der er skabt af kunstneren Hanne Varming.