At bo i Odense
Odense er Danmarks tredjestørste by, og det skaber naturligvis en vis interesse udefra. Byen har alt hvad hjertet begærer, og der er plads til mange forskellige mennesker. Der er mulighed for at bo i en blanding af storbyfornemmelse og landlig idyl.

I Odense centrum har du mulighed for både at nyde naturen i de forskellige parker i byen, samtidig med at du har mulighed for at stille sulten og tørsten på den mangfoldighed af cafeer og restauranter der holder til i centrum. Du kan også få stillet din kulturelle og historiske nysgerrighed ved at besøge H.C. Andersens gamle bopæl og museum, hvor du har mulighed for at lære alt om Danmarks største og verdensberømte digter og eventyrer.

Hvis du er ung og studerende, er der også mulighed for at få en drink eller to i byens natteliv, og så findes Syddansk Universitet kun en cykelafstand fra centrum. Der er mange studievenlige cafeer og restauranter, hvor du med få penge kan få god og lækker mad. Vælger du derimod at blive i byen efter endt uddannelse er byen perfekt for børnefamilier. Der er mulighed for både at købe og sælge din bolig i Odense på en rimelig tid, da ejerlejligheder i byen sælges på en gennemsnitstid på kun 69 dage, hvilket er lavere end i både Aarhus og København.

Brug tid og spar penge
Hvis du tror, at du kun tjener penge når man sælger sin bolig, kan du godt tro om igen. For der er nemlig en lang række udgifter som sælger står overfor. Udgifterne til sælgeren er blandt andet udgifter til ejendomsmæglere, fotografer og eventuelle håndværkere, der skal fixe små ting inden boligen skal sælges.

Men der er penge at spare, hvis blot du laver noget forarbejde inden boligsalget bliver en realitet. Det anbefales at du opsøger tre forskellige ejendomsmæglere for at få flere forskellige tilbud på blandt andet boligvurdering.

Foto: ABW
Hvis du sørger for at få tre forskellige boligvurderinger hos tre forskellige ejendomsmæglere i Odense, kan det spare dig for en masse penge. Ved at have kontakt til tre forskellige ejendomsmæglere i Odense, har du mulighed for at få den helt rigtige pris på din bolig. Den rette pris på boligen kan være med til at boligen bliver solgt på den bedste måde. Den bedste måde for sælgeren er selvfølgelig at prisen er høj og salgstiden er lav!

Den rigtige ejendomsmægler kender både dig, dine ønsker og behov, samt området og potentielle købere. Alt dette samlet i en person hjælper dig til at spare penge i sidste ende. Du kan blandt andet spare penge ved at undersøge priserne på gebyrer, salærer, udbetalinger til ejendomsmæglere, der i sidste ende kan løbe op i rigtig mange penge for sælgeren.

Du har mulighed for at få en lille guide til hvad du skal gøre, hvis du skal sælge din bolig i Odense. Der er også mulighed for nemt og hurtigt at få tre uforpligtende tilbud fra ejendomsmæglere i Odense, få tips til den rigtige boligvurdering og guide til hvordan du kan sælge din bolig selv.