OK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Cykling Odense:

Klubben arbejder meget med talentudvikling og håber derfor, at ny sponsoraftale med energiselskabet OK kan hjælpe yderligere. Sponsoraftalen gør det muligt for lokale at støtte Cykling Odense, når bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Cykling Odense har som flere end 1.600 andre foreninger og klubber i hele Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Arkivfoto.

Arbejdet med børn og unge er vigtigt i Cykling Odense, og derfor glæder klubben sig over, at de nu får mulighed for at styrke netop det arbejde. Cykling Odense har nemlig indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, der skal bidrage økonomisk til klubbens arbejde.

“Vi arbejder meget med talentudvikling, og her kan der altid bruges flere midler, så det kommer helt sikkert til at hjælpe på den konto,” lyder det fra formand for Cykling Odense, Claus Rasmussen, der tilføjer, at klubben favner både elite og motion samt børn, voksne og ældre, men at især arbejdet med børn prioriteres højt.

“I Cykling Odense foregår der et kæmpe arbejde med skolebørn. Det gælder for eksempel skoleturneringer og cykelskoler. Cirka 6-7000 skolebørn kommer gennem Odense Cyklebane hvert år,” lyder det fra formanden.

Sådan fungerer aftalen

Aftalen er simpel. Man kan støtte klubben med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Cykling Odenses sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.