Uno form i Odense lancerer ny kollektion baseret på 50 år gammelt design

Nu kan Odenseanerne se og føle uno forms nye køkkenkollektion, Copenhagen Collection, i showroomet i Odense. Det netop introducerede køkken baserer sig på designvirksomhedens klassiske dyder fra 1968.

Det danske køkkenikon uno form bringer fortiden frem i lyset med sin nye køkkenkollektion, Copenhagen Collection, der nu kan ses, mærkes og udforskes i uno forms showroom i Odense. Køkkenproducenten med de mange traditioner har nemlig taget udgangspunkt i stifteren Arne Munchs allerførste køkkendesign – det klassiske, kubiske møbelkorpus fra 1968 – og derudfra skabt en komplet ny køkkenkollektion.

– At introducere nye køkkenkollektioner er blevet en væsentlig del af vores strategi. Vores målgruppe efterspørger ikke blot det klassiske lamelkøkken, Classic, men også andre karakteristiske designs til køkkenet i uno form-kvalitet, fortæller Peter Bisgaard, der er Brand Director i uno form.

Copenhagen Collection er den tredje kollektionslancering på tre år, og uno form råder nu over fem kollektioner i alt.

Fra elementer til møbler

Copenhagen Collection har et enkelt udtryk, hvor fronterne på skufferne er fjernet, så der kun er den rå skuffe tilbage. Kravene til håndværket er dermed skærpet, da intet kan skjules af skuffefronter og låger. Afdelingsleder i Odense uno form-showroom glæder sig til at vise det nytænkte køkken frem for de Odenseanske kunder.

– For 50 år siden rystede Arne Munch danskerne med hans første, revolutionerende køkkendesign. Med Copenhagen Collection går uno form tilbage til dette urdesign og ser på det med nye øjne, så vi kan levere et køkken, der placerer æstetikken i første række

Copenhagen Collection findes i træsorterne eg, valnød og ask og kan kombineres med de øvrige kollektioner, Classic, Avantgarde og Shaker. Markant for designet er skufferne i massivt træ med synlige fingertapsamlinger, samt forrammen på korpus – ligeledes i massivt træ, der vidner om gedigent, traditionelt snedkerhåndværk af høj kvalitet.