OK skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om balletskolen:

Støtteforeningen til Det Kongelige Teater Balletskolen Odense har indgået en sponsoraftale med OK, som gør det muligt for lokale bilister at støtte balletskolen – helt uden at det koster ekstra.

Bilisterne bestemmer, hvor mange penge balletskolen skal støttes med. Indtægterne fra sponsoraftalen afhænger nemlig af, hvor mange liter brændstof der tankes. 

Det er ikke et traditionelt miks af stilarter, der møder hinanden på Det Kongelige Teater Balletskolen Odense. Her er det både dans, dannelse og uddannelse, der danser sammen, og det er vigtigt, mener skolens støtteforening. Derfor glæder de sig over at have indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Pengene skal være med til at støtte balletskolen økonomisk for at fremme den kunstneriske udvikling og udførelse i ‘danskeskolen’ og den faglige udvikling i ‘læseskolen’,” forklarer Gitte Pedersen, som er kasserer i støtteforeningen.

Aftalen er simpel. Man kan støtte balletskolens støtteforening med fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Det Kongelige Teater Balletskolen Odenses sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Støtter lokalt

Støtteforeningen får yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte balletskolen med i alt 10 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

OK har gennem mange år støttet det lokale, danske foreningsliv. Støtten går til forskellige foreninger, lige fra sportsklubber til spejdere og mange andre, som tager ansvar og gør en forskel i nærmiljøet. OK støtter foreningslivet, fordi virksomhedens tankstationer mange steder spiller en vigtig rolle i lokalsamfundet. Derfor har det altid virket naturligt for OK at støtte den frivillige indsats og sammenholdet i foreningerne.

“Lige nu har mere end 1700 forskellige foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode projekter og initiativer og er med til at gøre en forskel og løfte det store arbejde, som mange ildsjæle udfører i lokalsamfundet,” siger Steffen Toft Spiele, CSR-ansvarlig i OK.