Mere end 60 procent af odenseanerne starter juleforberedelserne den 1. december, viser en ny undersøgelse foretaget af Magasin. En stor del af kunderne i Odense vælger også at glæde hinanden med en særlig treat, der kan gøre ventetiden til jul lidt nemmere.

 

Der er mange traditioner forbundet med julen, men der er særligt en tradition, som de handlende i Odense er glade for. Magasin har for nylig lavet en undersøgelse af odenseanernes juletraditioner, som viser, at næsten 55 procent køber julekalendere til én, de holder af.

 

Vi er glade for at se, at så mange glæder hinanden med en julekalender, og hvert år er vores kalendere også meget populære i Magasin i Odense. Derfor har vi i år valgt at udvide sortimentet af julekalendere med en helt ny, som starter nedtællingen til jul allerede fra november, fortæller Store Manager i Magasin Odense Sofie Andreassen.   

 

Det nye skud på stammen inden for Magasins populære julekalendere er november-kalenderen, som giver kunderne mulighed for at starte nedtællingen til jul en måned før. Julekalenderen er produceret med 54 låger, som skal åbnes i november og december, og indtil videre er kalenderen blevet taget godt imod i Odense:

 

Der har allerede været en enorm interesse i den nye julekalender, og det vidner jo om, at vi har nogle meget juleglade kunder, som er i julestemning allerede fra november, fortæller Sofie Andreassen.   

 

Fra den 30. oktober frem til den 3. november er der mulighed for at gøre et kup og spare 30 procent på november-kalenderen.