Comwell  skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om overtagelsen:

Comwell rykker for første gang ind i Danmarks 3. største by, når de fra den 1. januar 2020 overtager driften af Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense og af kongresfaciliteterne i musik- og teaterhuset ODEON samt Odense Koncerthus, der er beliggende ved siden af hotellet. Comwell driver i forvejen Comwell Kongebrogaarden og Comwell Middelfart på Fyn.

Fra og med den 1. januar 2020 bliver Comwell Hotels operatør af det nuværende Radisson Blu H.C. Andersen Hotel i Odense. Overtagelsen sker som et led i en overordnet og strategisk beslutning i Comwell-koncernen om ekspansion i de store byer. Comwell Hotels er i fuld gang med at bygge deres første og største hotel i København, der åbner i januar 2021, og har desuden fremlagt udvidelsesplaner for deres hoteller i Aarhus og Kolding.

Koncernchef i Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig til at bringe Comwell til Odense:

“Med overtagelsen af hotellet får vi ikke alene vores tredje hotel på Fyn. Vi får også møde- og konferencefaciliteter med stor kapacitet og mange muligheder centralt beliggende midt i landet i Danmarks 3. største by. Det ligger helt i tråd med vores strategi om at ekspandere i de store byer. Med os som operatør af hotellet og de gode og nye konferencefaciliteter i ODEON kommer vi til at stå endnu stærkere i markedet med vores velkendte brand, et godt management og et veludviklet mødekoncept. Så jeg ser frem til at bringe Comwell til Odense for første gang i vores 50 år lange historie,” udtaler Peter Schelde.

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense ejes af Lillebælt Gruppen A/S.

Direktør og ejer af Lillebælt Gruppen A/S, Jens Belling, ser frem til samarbejdet med Comwell Hotels:
“Comwells overtagelse af driften af H.C. Andersen Hotel er det rigtige for os, medarbejderne, gæsterne og Odense. Comwell er en af sværvægterne på det danske møde- og konferencemarked. Vi er stolte af at træde ind i en organisation, som har vundet og været nomineret til årets bedste hotelkæde i Danmark flere gange. Med Comwell som driftsoperatør sikre vi, at H.C. Andersen Hotel og ODEON forbliver en stor spiller i Odense, som kan tiltrække flere og store konferencer til Odense med deres afprøvede og stærke koncepter,” siger Jens Belling.