Man leder efter skuespillere, musikere og sangere, skriver Den Fynske Landsby.

Kan du lide at optræde som skuespiller, med dit instrument eller med din stemme, og syntes du, at det kunne være spændende at udfolde dig i frilandsmuseet Den Fynske Landsby? Så er denne nye teatertrup måske lige noget for dig. Man leder efter folk i alderen 18 til 90 år.

”Fynske skæbner” er teater, der skaber perspektiv på nutiden med udgangspunkt i fortællingerne om almindelige fynboers livsvilkår i 1800-tallet. Teaterepisoderne handler om alt det, der betyder noget for mennesker både dengang og i dag.

Infomødet finder sted søndag den 12. januar. Kom og mød de involverede i projektet, der bliver budt velkommen i besøgscentret kl. 11.30.

Optagelsesprøverne vil finde sted i uge 3: tirsdag den 14. til torsdag den 16. januar om eftermiddagen/aftenen. Det kræver tilmelding at deltage i optagelsesprøverne, men de er selvfølgelig åbne for alle.

Send en mail til museumsinspektør Nana Mikkelsen namik@odense.dk med navn, alder og hvilke dage/tidspunkter du kan. Du må også gerne skrive lidt om, hvad du kan og vil i forhold til teatertruppen: Er du skuespiller, musiker eller sanger – eller lidt af det hele?

Hvis du deltager i infomødet, kan du tilmelde dig optagelsesprøven der. Alle deltagere til optagelsesprøven får svar i uge 4.

Læs mere om “Fynske skæbner – en teateroplevelse i Den Fynske Landsby” her.

Foto: ABW
Foto: ABW