Der er gode nyheder til alle burgerelskere i Odense. Burger King og Wolt indleder et helt nyt samarbejde, som gør det muligt at få leveret den ikoniske Whopper og andre flammegrillede fristelser lige til døren.  

Det danske takeaway-marked boomer, og nu melder en af de nyeste spillere på markedet sig på banen med en god nyhed til de odenseanere, der foretrækker deres burger flammegrillet. Wolt lancerer et nyt samarbejde med Burger King, som betyder, at det fremover er muligt at bestille burgerkongens velkendte klassikere direkte til døren gennem Wolts populære platform. Hos Wolt glæder man sig over samarbejdet og ser frem til at levere varme burgere til de sultne byboere.

”Burgere er blandt de mest populære retter på Wolt, så vi glæder os over nu at kunne tilbyde sultne danskere en nem og hurtig måde at leveret mad fra en både velkendt og vellidt restaurantkæde som Burger King,” fortæller Søren Meir Svendsen, General Manager hos Wolt Danmark.

Også Burger King er begejstrede for samarbejdet med Wolt:

“Flere og flere danskere sætter pris på mere fleksibilitet og convenience i hverdagen, og det oplever vi også blandt vores gæster. Vi er derfor glade for, at vi sammen med Wolt gør det endnu nemmere at nyde vores udvalg af flammegrillede burgere derhjemme. Wolts brugere kan se frem til frisklavede burgere, og der er noget for både børn og voksne på menuen,” siger Burger Kings marketingchef Daniel Schröder. 

Burger King tilbyder deres fulde menu af burgere og sides til Wolts brugere, og det inkluderer også den nye plantebaserede Rebel Whopper, som blev lanceret i slutningen af 2019.

Udover Odense opererer Wolt i fem af landets største byer: København, Aarhus, Lyngby-Gentofte, Roskilde og Aalborg, og fra midten af februar vil de launche i Esbjerg. Udbringningen starter ved 29 kroner.