Boblberg søgte Anne efter nye bekendtskaber, da hun ønskede at skabe et nyt netværk i Odense som ny tilflytter til byen. Først var det meget grænseoverskridende for Anne, da hun er den lidt mere tilbageholdende type, men det viste sig at blive en kæmpe succes, da hun fandt Diana og hendes venner at tage på Tinderbox med.

Anne Andersen er opvokset i Middelfart, så helt ukendt var Odense ikke, men alligevel ville hun gerne gøre et forsøg på at skabe et nyt netværk i hendes nye by. Hun stiftede bekendtskab med Boblberg og startede med at kontakte andre der søgte nye venskaber.

Hun oprettede også sin egen bobl, hvor hun søgte efter nogle at tage på Tinderbox med. Hun kom i kontakt med Diana, som hun aftalte at mødes på Tinderbox med. Annes vennegruppe mødtes med Dianas, og det var en virkelig god oplevelse, hvor alle snakkede med alle: ”Det endte med at blive en rigtig god aften, med god stemning og god musik.”

I dag har Anne fået et rigtig godt forhold til Diana. De fandt ud af at de havde rigtig mange fælles-venner, hvilket bare fik dem til at klinge endnu mere sammen end hvad de gjorde fra start: ”Det var meget tilfældigt og meget underligt, men det gjorde det bare nemmere for os at snakke med hinanden.”  

De fandt også ud, at de havde meget samme personlighed: ”Vi er begge meget spontane men samtidig lidt sky, så vi har interessen, men har svært ved at kaste os ud i tingene.” Så det at mødes på baggrund af Boblberg, var for begge meget grænseoverskridende, men blev vendt om til at blive en kæmpe succesoplevelse for begge piger.

I dag har Anne en bobl på Boblberg hvor hun søger efter nye veninder og venner. Hun har fået mange, og får stadig, mange henvendelser. Hun har skrevet og snappet med en del af dem, og håber også snart at mødes med et par stykker af dem.

Anne er meget begejstret for Boblberg konceptet og vil helt klart anbefale det til andre: ”Det er et super sted, især hvis man er tilflytter. Man kan tydeligt se at mange har haft glæde af det i alle aldersgrupper.”

Boblberg.dk er en gratis digital fællesskabsplatform, hvor man kan finde nye fællesskaber, på baggrund af fælles interesser og/eller oplevelser. Boblberg har mere end 265.000 medlemmer på platformen.

Undersøg Boblberg nærmere her: https://boblberg.dk/