Vinteren er snart forbi, og dermed bliver det tid til at lufte køllerne. Forhåbentligt kommer vejret til at egne sig en anelse bedre, end det har gjort i løbet af de sidste par uger, og så er det i den grad tid til at få spillet lidt golf.

Mangler du det rette udstyr, inden du stiller dig an på greenen, så kan du altid kigge forbi out of bounds, for at finde det nyeste golfudstyr.

I mellemtiden kan du herunder få et overblik over, hvor på Fyn du kan køre hen, hvis du gerne vil svinge køllen og gå de klassiske 18 huller.

Golfbaner på Fyn

Mens der er rigtig mange golfbaner på henholdsvis Jylland og Sjælland, så er der væsentlig færre på fyn. Sammenlagt finder vi 90 huller på Fyn, og de fordeler sig på fem forskellige baner.

Odense Golfklub
Er man tættest på Fyns ‘hovedstad’ Odense, så vil det være Odense Golfklub man bør besøge. Det er en af de største golfklubber på Fyn.

Prisen for greenfee er 350 for seniorer og 175 for junior på hverdage, mens det koster 400 og 200 kr. i weekender og på helligdage.

Faaborg Golfklub
I Faaborg er der også mulighed for at spille en god omgang golf. Faaborg Golfklub kan naturligvis bryste sig med 18 huller, og her er det lidt billigere at spille.

Prisen i hverdage er den samme som i Odense, altså 350 og 175 kr. mens prisen i weekenden også lyder på det samme beløb.

Midtfyns Golfklub
Tager man et smut til Kaholehaven 6 i Ringe, så ankommer man til Ringe Golfklub. Der er mulighed for at gå 18 huller, og prisen er den samme som i Faaborg. Du betaler altså 350 kr. som seniorer, og 175 kr. som junior. Det er uanset hvilken dag i ugen, du ønsker at spille.

Barløseborg Golfbane
På adressen Skovvangsvej 47 finder vi Barløse Golfbane. Igen er der mulighed for at spille 18 huller, og prisen er som i Faaborg og på Midtfyn.

350 kr. som seniorer og 175 kr. som junior.

Blommenslyst Golfklub
Den sidste golfklub vi finder på Fyn, er Blommenslyst Golfklub. Banen er beliggende på Vejruplundsvej 20 i Blommenslyst.

Dette er det billigste sted at spille golf på Fyn, da greenfeen blot lyder på 200 kroner for seniorer og 100 kroner for junior. Det er uanset hvilken ugedag, man ønsker at spille golf.

På de fleste golfbaner her på Fyn, er det muligt at købe forfriskninger i form af mad og drikke.

 

Foto: ABW