Vintapperstræde og gågaderne fortrylles af smukke feer i sommerferien, når Magiske Dage inviterer feerne fra Fairywork til Odense som en del af byens sommerferieaktiviteter.

Har du nogensinde drømt om at møde en fe? Så har du chancen i sommerferien 14-18 juli, når Magiske Dage inviterer til pop up-arrangementer i gågaderne og Vintapperstræde.

Foto: Fairywork

Her vil guldfeen og hendes ven, alfen Erik, få enhver til at smile. Deres mission er nemlig at forbinde folk med den skønhed og magi i livet, som eksisterer overalt i verden omkring os. De er søde, fortryllende og går med et langsomt, yndefuldt tempo, når de blander sig med gadens publikum på smukkeste vis.

Her er der gode chancer for at blive forundret, få sine ønsker opfyldt eller måske tage en fortryllet selfie. Magiske Dage har inviteret feerne fra Fairywork til byen for at give odenseanerne lidt sommermagi, og hvis det ikke er nok at se på feerne, så åbner der også en fe-workshop i Vintapperstræde, hvor man for 25 kroner kan lave sin egen drømmefanger eller fe-stav sammen med feerne.

– Efter et forår som dette synes vi, at odenseanerne og vores udenbys gæster har brug for lidt sommermagi. Derfor glæder jeg mig til at se feerne gå rundt i byen til glæde for både store og små. Jeg er overbevist om, at det bliver en magisk oplevelse, siger rådmand for By- og Kulturforvaltningen, Jane Jegind (V).

Netop feerne spiller en vigtig rolle for Magiske Dage i Odense, mener projektleder for Magiske Dage, Søren Dahl Mortensen.

– I vores eventyrlige univers har feerne en vigtig rolle. De genfortryller vores verden og får os til at se på vores liv med nye øjne – og hvem kan ikke have godt af det? Jeg er sikker på, at deres tilstedeværelse i byen vil give mange magiske øjeblikke og gode oplevelser, siger han.

Fe-workshoppen har åben fra klokken 10 til 16.