Det er vigtigt, at man passer på sit forbrug. Det gælder ikke kun forbrug af penge, men også af tøj og mad. Der er økonomiske årsager til at mange skal passe på deres forbrug, men det er også på grund af klimaet. Tøj-industrien og mange andre industrier, som vi forbrugere ofte benytter os af, er ifølge manges opfattelse medvirkende til at køre planeten i sænk. Specielt tøj-industrien smider tonsvis af tøj ud hvert år, fordi de overproducerer. Den eneste måde vi som forbrugere kan imødekomme dette problem er ved at købe second hand. Derfor vil man i denne artikel kunne læse om tre steder, hvor man kan købe second hand – ikke bare tøj – men alt muligt. Den verden kan nemlig godt være en jungle at komme ind i.

Campen Auktioner Odense
Et af de steder, hvor man kan finde alt muligt second hand er til auktioner. Auktionshuse som Campen Auktioner er en platform for enhver, som ønsker sælge eller købe brugt guld. Det kan være alt lige fra værktøj til biler og motorcykler. Auktioner i Odense er en god måde at finde nye fund og samtidig beskytte miljøet. Man kan nemlig ved auktioner ofte få lavet en god handel, som ikke behøver være alt for dyr.

Facebook Marketplace og Trendsales
Facebook er godt for mange ting, og dårligt for lige så mange ting. Men en af de ting, hvor Facebook virkelig excellerer er på salgsfronten. Med introduktionen af Facebook Marketplace har det aldrig været nemmere at finde brugt tøj, borde, nips og meget andet. Det er nem og simpel kontakt, og man kan benytte sig af det, når man alligevel er på Facebook.

Trendsales er en platform som kører udelukkende på tøj – næsten. Her kan man finde en masse brugt tøj solgt af private til en god pris. Platformen er brugervenlig og har en masse brugere over hele landet.

Grailed
Dette er en platform, som har fået meget trafik de sidste par år. Platformen Grailed er for sneakers og tøj i alle variationer. Her kan man købe lidt dyrere tøj og man kan få fat i ting, som man ikke kunne andre steder. Det er en af verdens største platformen når det kommer til køb og salg af mærkevarer og sneakers second hand.

Man skal ikke være nervøs for at benytte sig af Grailed, da man har sikkerhed i måden betaling foregår og måden, hvorpå man har en samtale med sælger/køber.

Det er vigtigt, at man passer på sit forbrug. Det gælder ikke kun forbrug af penge, men også af tøj og mad. Foto: ABW