For at sikre alle en god og sikker oplevelse er der i år et begrænset antal billetter til salg til juleaftensdag i Odense ZOO.

Jullen 2020, foto: Odense Zoo

Den 24. december er en populær ZOO-dag, og for at sikre en god og smittefri oplevelse må Odense ZOO i år sætte loft over antallet af billetter til salg denne dag.

Det betyder, at alle – også årskortholdere – skal bestille billet på forhånd på www.odensezoo.dk for at være sikre på at komme ind juleaftensdag.

Årskortholdere har altid haft fri adgang til haven, men netop i år må man altså ind på odensezoo.dk og bestille en særlig årskortbillet for at være sikker på at kunne komme ind. Billetten koster ikke ekstra.

Med det nye tiltag er det muligt at styre helt præcist, hvor mange gæster der er i haven, så der er plads til alle.

Odense ZOO har åbent fra 9-14 den 24. december, og ZOO giver indgangen til halv pris for både børn og voksne som en lille, tidlig julegave.

Ved billetkøb skal man vælge, i hvilket tidsrum man ankommer til haven, men man må derudover blive så længe, man har lyst.

Det er kun billetter købt til den 24. december, der giver adgang til haven denne dag, og der gives kun adgang i det tidsrum, man har bestilt. Møder man op ved haven uden billet, vil man desværre kun kunne komme ind, hvis der er ledige billetter tilbage i det pågældende tidsvindue.

Vi glæder os til at holde traditionen om ZOO-tur inden mad og gaver i live, på trods af restriktioner og pandemi.