odense-0140

Foredrag med Lars Movin

Mød manden bag talrige bøger og film om skikkelser som Dan Turèll, Jørgen Leth, Torben Ulrich, Jens Birkemose og Captain Beefheart.

Mellem Stenen Og Den Hårde Grund

Det Fynske Kunstakademis afgangsudstilling 2019

Mød Thomas Tog

De fleste kender ham kun fra TV, bøger og legetøj, men på Danmarks Jernbanemuseum i Odense kan du møde den rigtige, store Thomas Tog i virkeligheden.

Viggo Forting in memoriam

Viggos univers var fuld af drømme, poesi, eventyr og humor. Udstillingen viser en stor samling af grafik, tegning, akvarel og maleri. En usædvanlig mangfoldig og meget seværdig værksteds-udstilling, som er sidste mulighed for at se denne store eners værker

Kaperkørsel i Den Fynske Landsby

Hestevognen kører i Landsbyen alle weekender, alle helligdage, hele sommeren og i efterårsferien.

Plakat med vilde danske bier

Vilde bier er en fascinerende og divers gruppe af insekter, der ved deres bestøvning af vilde blomstrende planter og landbrugsafgrøder bidrager til opretholdelsen af vores biodiversitet og fødevareproduktion

Nu starter Holte Vinlager sin Californien-kampagne!

Hos Holte Vinlager finder du vinene til både hverdag, fest og forkælelse – lige fra de elegante og raffinerede Pinot Noir-vine, til de mere svulstige og koncentrerede Zinfandel- eller Cabernet Sauvignon baserede vine

HPV-vaccination er et hit hos pigerne – nu kommer drengene også med

”Vi er så glade for at se, at pigerne igen tager imod tilbuddet om gratis HPV-vaccination. Livmoderhalskræft er årsag til omkring 100 danske kvinders død hvert eneste år, men vi ved, at vaccinen virker – og med en høj vaccinationstilslutning kan vi få reduceret antallet af kræfttilfælde markant,” siger Bolette Søborg, overlæge i Sundhedsstyrelsen.

5.000 år gammel familie-tragedie opklaret

Hvad der egentlig skete for 5.000 år ved landsbyen Koszyce i det sydlige Polen har været et mysterium, siden en massegrav blev afdækket for otte år siden.

Papirklipper på podiet

Vi har brugt hænderne til f.eks. at male, væve eller lave smykker. Og her passede papirklip fint ind. I Danmark er der jo en lang tradition for papirklip. Mange kender sikker H.C. Andersens fantastiske klip, som jeg personligt er stor fan af, fortæller Torben Jarlstrøm Clausen.
facebook 
MailPoet