Savner du os? Vi savner i hvert fald dig! 

Kunstmuseum Brandts er fortsat lukket, men det hindrer os ikke i at give dig en lille museumsoplevelse alligevel. Lige nu kan du nemlig møde os på både Facebook, Instagram og Youtube, hvor vores formidlere fortæller om alle vores udstillinger og giver anekdoter om værker, som du måske ikke kender i forvejen.

Brandst kunstmuseum i Odense set hjemmefra

Læs med herunder og se, hvordan du kan møde os hjemmefra. 

Bagom værkerne

Mangler du din museumsdosis?

Under denne corona lockdown kan du følge med på Instagram, hvor vi lægger små mini guides op fra museets udstillinger hver dag.

De små guides indeholder fortællinger, som du måske ikke vidste om de mange værker i vores udstillinger. Vidste du for eksempel, at udstøbningsformen til Adam Jeppesens værk gik i stykker midt i processen, og at han selv var nødt til at lave en ny fordi den originale ikke findes længere? 

Videoerne kan også bruges til inspiration til oplevelser på Kunstmuseum Brandts. På Facebook har vi samlet alle videoerne, der giver dig hele 17 minutters indblik i vores udstillinger. 

Online rundvisning i Dea Trier Mørch

Onsdag den 8. april kl. 13.00-13.30

Mangler du dit årlige påskebesøg på Kunstmuseum Brandts? 

Det er ikke helt det samme, som den rigtige vare, men nu kan du supplere helligdagene med en online rundvisning i Dea Trier Mørch – Ind i verden. Det foregår onsdag den 8. april kl. 13.00 LIVE på vores Facebook-side.

Husk at tilmelde dig på begivenheden, så du får en notifikation, når rundvisningen starter. Du kan tilmelde dig lige her.

Inspiration til hjemmeundervisningen

Er du lærer? Og leder du efter digitalt materiale til hjemmeundervisningen – helt uden UNI-login? 

På Kunstmuseum Brandts har vores formidlere netop produceret en række undervisningsvideoer fra vores udstillinger. Det hele er tilgængeligt via Youtube, så de let kan deles og benyttes af alle.
Se videoerne her

Pssst! Materialet kan også anvendes af forældre og børn, der mangler inspiation til ny og kreativ læring i hjemmet.