bilCenter Auto Odense
v/ Kurt Jensen
Islandsgade 16
5000 Odense C
Tlf. 66 13 60 60
mail@centerautoodense.dk

Åbningstider
Mandag – fredag  kl. 8:30 – 17.00

Aldrig rusten kærlighed til biler
Hvis du er bilejer, er der hjælp at hente hos Center Auto Odense.

bil2Center Auto Odense drives af Kurt Jensen, en topprofessionel bilentusiast, som behandler din bil med respekt og omhu. Kurt har tæt på 50 års erfaring med biler af mange slags og kan derfor rådgive professionelt, uanset hvilken skade som skal udbedres.

”Jeg har været racermekaniker i Formel 3 for Super John og racermekaniker for Toyota i EM for standardvogne”, fortæller Kurt Jensen. Især BMW-biler har hans store interesse, en passion der startede i 1980’erne. De mange år i branchen gør, at Center Auto Odense kan håndtere alle bilmærker fra veteranmodellerne i 50’erne og til de moderne bilmærker. Kurt Jensen tager jævnligt kurser for at opdatere sin viden om de nye mærker.

Alle typer biler
Service Center Auto Odense har sit eget professionelle værksted på Islandsgade 16 i centrum af Odense. Her udføres der service og reparation af alle typer biler.

Desuden har virksomheden et stort udvalg af reservedele. Du er altid velkommen til at kontakte Center Auto Odense og forhøre dig om det du mangler. Hvis reservedelen ikke findes på lager, gør værkstedet sig umage for at skaffe den hjem til dig. Kurt Jensen bruger kun originale og anerkendte mærker.

bil3Det gælder ikke mindst dæk og fælge, hvor værkstedet i øvrigt er udstyret med den nyeste teknologi til afbalancering og montering.

Også styr på prisen
Det kompetente bilværksted i Odense foretager ikke kun eftersyn visuelt. Omfanget og prisen på en reparation aftales altid med kunden, også hvis der under en reparation viser sig yderligere defekte dele.

Vores Sølvpartner Center Auto tilbyder kort sagt reparation, hvor vægten er lagt på høj kvalitet og fornuftige priser.

Kontakt værkstedet med det samme

Del på sociale medier