CTI Party
Tlf. 53 86 56 46
mandag – fredag kl. 10 – 12

Balloner i alle farver og former
CTI Party kan levere balloner, helium og tilbehør i alle afskygninger til private og erhverv. Firmaet startede i 2011 med speciale i balloner. Det speciale er i dag udvidet til alverdens festartikler, som dækker alle festlige begivenheder fra bryllupper til barnedåb, temafester og konfirmationer.

Ballonerne til dekoration er dog stadig CTI Party kernekompetence, og firmaet tilbyder hurtig levering af alt fra heliumballoner i forskellige farver til reklameballoner. Der er tale om kvalitetsballoner som holder sig luften længe og kan bruges til alskens dekorative og festlige formål. Perlemor, prikker eller pangfarver – du finder balloner i utallige farver og størrelser. Du kan også finde folieballoner formet som figurer.

Meget mere end balloner
CTI Party tilbyder meget mere end balloner, og i dag er firmaet kendt som Danmarks største leverandør af festartikler, og de leverer også remedierne til festlige begivenheder i Odense. Står du og mangler bordpynt, invitationer og serveringsfade til en konfirmation, så har CTI Party et stort udvalg, hvor du frit kan vælge det, der passer til den givne konfirmand, således at festen kan blive unik.

Stort produktudvalg til lave priser
Via CTI Partys store lager kan du få opfyldt alle dine ønsker til en storslået fest eller et arrangement for din familie, dine kunder, venner eller forretningsforbindelser. Det enorme udvalg omfatter alt fra bordkort til udklædning, hvilket gør, at du kan få udstyr til alle typer af fester og events.

CTI Party satser på kombinationen af et bredt sortiment og lave priser, som gør virksomheden til markedsledende i festartikler. Uanset anledningen kan du hos CTI Party skaffe tilbehør, hvilket i firmaets levetid har skabt grundlaget for fabelagtige fester til glæde for utallige værter og gæster.

Dine tanker om en fest, hvad enten det er fødselsdag, barnedåb eller en højtid, som du skal fejre, kan hos vores sølvpartner CTI Party blive realiseret. I webshoppen kan du danne dig et overblik over mulighederne for udsmykning, bordpyntning, udklædning og du kan hente masser af inspiration til din næste fest.

cti party cti party4

Del på sociale medier