Frøken Blomst 
Møllevej 1C
5260 Odense S
christina@froeken-blomst.dk
23 30 00 34

Følg Frøken Blomst på Facebook og Instagram

Uddannet blomsterdekoratør i Holland
I den hollandske guldalder, nærmere bestemt år 1634, begyndte det, der siden skulle blive kendt som en verdenshistorisk økonomisk begivenhed, nemlig ’tulipanboblen’. Priserne for blomsterløg nåede ekstraordinære højder, og det hele ente med et kollaps små tre år senere. Tulipanmanien er kendt som den første beskrevne økonomiske boble og satte i den grad Holland på verdenskortet når det gælder blomster.

Den dag i dag er Holland storeksportør af blomster, såvel blomsterløg som afskårne blomster, og det er da netop også i Holland at Christina Borregaard, alias Frøken Blomst, har fået sin uddannelse. Men hun har også fået blomster ind med modermælken, for Christina er født og opvokset i Fangel – Skt. Klemens på et gartneri. Hun har boet i Holland i mange år, hvor hun blev uddannet blomsterdekoratør.

Blomster til hverdag og fest
“Jeg har altid arbejdet med blomster og elsker det,” siger Christina Borregaard, der beskriver Frøken Blomst som ”stedet, hvor vi elsker at lege med naturen og skabe en blomsteroplevelse til dig, som er unik”. Og blomsterbutikken i Odense laver en hel masse smukke blomsterbuketter og -dekorationer til alt fra bryllupper til begravelser.

Frøken Blomst kan ikke bare levere den helt specielle brudebuket. Hun kan også hjælpe med blomsterarrangementerne til jeres store dag. Barnedåb, konfirmation, mors dag eller når hverdagen skal piftes op… Christina er klar til at sammensætte en fabelagtig buket, som garanteret giver glæde hos modtageren.

Friske forsyninger døgnet rundt
Blandt kunderne er både private og firmaer, der værdsætter, at Frøken Blomster samarbejder med lokale gartnere og altid har friske forsyninger. Af samme grund holder butikken lukket om mandagen.

Som nyt tiltag har Frøken Blomst etableret en blomster-døgnbutik – så nu kan der købes blomster døgnet rundt. Der vil være fyldt op hver dag med masser at buketter, gavekurve , plantedekorationer m.m. Det er meget enkelt  du handler via sms og mobilpay – vejledningen finder du på butikkens dør .

Frøken Blomst er en innovativ butik, og udover dagligdagen i butikken m.m. deltager Frøken Blomst i blomsterfestivaller – sidste år i eventyrhaven i samarbejde med et fynsk gartneri. Frøken Blomst var desuden den første som var med i julemarkedet i Odense ZOO 2020.

Kunderne siger
”En fantastisk blomsterbutik, med skønne blomster og super service” – Malene

”God service og de smukkeste blomster/planter” – Thilde

”Smukke blomster, god betjening altid klar med gode råd – støt det lokale” – Helle

”Frøken Blomst bandt både brudebuket og brystcorsager til vores bryllup i september, samt leverede blomster til kirke og reception. Fantastisk flot arbejde og rigtig god service! – Marie

 

sølvpartner