Kids-world

32 17 35 75

Telefontider
Mandag-torsdag: 08:00-19:00

Følg Kids-world på Facebook 
Følg Kids-world på Instagram 

Kids-worlds medarbejdere er meget kvikke til at pakke varerne og sende dem til Odense

ELSKER Kids-world
”Fantastisk hurtig levering! Bestilte i går kl 17 og har hentet pakken i dag kl 11” – Maria-Louise

”Vanvittig god service og hurtig ekspedition” – Julie

”Jeg ELSKER Kids-world! God service, hurtig levering og gratis!” – Nicoline

Sådan lyder et lille udpluk af de mange positive anmeldelser på Kids-worlds Facebookside. Som den skarpe læser vil bemærke, er det i særlig grad på leveringen, at Kids-world skiller sig positivt ud.

Fri fragt
Kids-worlds medarbejdere er meget kvikke til at pakke varerne og sende dem til Odense. De tilbyder fragt med flere fragtfirmaer, bl.a. GLS, og de tilbyder gratis fragt i hele landet.

Det er blevet så meget nemmere at handle på nettet, efter man kan vælge at hente sine varer i en selvvalgt pakkeshop, som typisk er det sted, hvor man køber dagligvarer. Du får besked pr. mail/sms, når pakken er nået frem, og kan hente den samme dag eller inden 10 dage. Kids-world kan naturligvis også tilbyde levering til din arbejdsplads i Odense.

I 2018 fik Kids-world den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit” hos FDIH

Mægtig mange mærker
Udover lynhurtig levering udmærker Kids-world sig med et kæmpe sortiment. Det er nemlig en webshop med en vision om at blive alle børnefamiliers foretrukne shoppingunivers med salg af alt fra tøj og sko til legetøj.

Blandt de mange mærker på hylderne er Angulus, Brio, Calvin Klein, Katvig, Melton og Ferm Living. En del af mærkerne er fremhævet som premium, som Dolce & Gabbana, Michael Kors, Versace og Little Marc Jacobs, hvormed du kan være heldig at få leveret luksusvarer til Fyn til skarpe jyske priser.

Brugernes favorit
For Kids-world er en virksomhed med hovedkvarter i Esbjerg. Eventyret begyndte i 2006 da Annette Lykke Nielsen og Jesper Klit Johansen savnede en webshop, der kunne tilbyde et tidssvarende og godt udvalg af børnetøj samtidig med en høj kundeservice. Kids-world, der i dag beskæftiger over 75 medarbejdere, fik i 2018 tildelt den prestigefyldte E-handelspris “Brugernes Favorit”, da FDIH afholdt den årlige E-handelspris.

Indretning af børneværelset
De gør en dyd ud af at tilbyde forskellige produkttyper, tekstiler, kvaliteter, stilarter og farver, så de altid har noget til enhver smag. Børn i alle aldersgrupper klædes på her, fra nyfødte til teenagere, og der er tøj til både hverdag og fest.

Udover tøj, sko og legetøj har Kids-world et stort udvalg af ting til børneværelset; gulvtæpper, hylder, lamper, knager, senge, plakater mv., så du altid kan finde det rigtige til børnenes skiftende behov.

sølvpartner