CG Construction Group
v/ Christoffer Graff
Mejerivejen 10
5290 Marslev
30 30 94 63

Om-, til- og nybygning
Hvad enten du står og har brug for en tømrer til ombygning, tilbygning eller nybygning kan CG Construction Group varetage din tømrerentreprise i Odense og omegn fra idé til indflytning.

Mange bruger selv adskillige timer på at være tovholder på et byggeprojekt, uden at de opnår den optimale løsning. Ofte bliver projektet dyrere end beregnet, ligesom der nemt kan opstå fejl og mangler. CG Construction Group tager den byrdefulde byggestyring på sig fra start til slut – så det eneste du skal fokusere på, er at vælge de rigtige designs og materialer i den indledende fase.

Små og store opgaver
CG Construction Group varetager alle traditionelle tømrer- og snedkeropgaver, tagarbejde, udskiftning af døre og vinduer, køkken- og badopsætning, træterrasser, trægulve og isolering mv. Skal du have udført serviceopgaver eller reparationer har CG Construction Group også mulighed for at hjælpe dig med dette.

CG Construction Group er en professionel tømrervirksomhed, der blev stiftet i januar 2016 af indehaver Christoffer Graff, der i 2011 blev udlært tømrer med medalje.

Mulighed for totalentreprise
CG Construction Group har et bredt samarbejde med andre nøje udvalgte virksomheder inden for forskellige faggrupper, der alle har passion for deres håndværk. Så står du og har brug for et tilbud på en totalentreprise, kan de også hjælpe dig her.

Foruden at stå for tømrerarbejdet kan de formidle og hjælpe med opgaver inden for byggerådgivning, entreprenørarbejde, malerarbejde og murerarbejde. Ved at lade CG Construction Group stå for totalentreprisen kan de stå for hele styringen af dit projekt og dermed holde mange omkostninger nede. Dette resulterer altid i yderst skarpe tilbud på dine opgaver.

Firmaet holder til i Marslev på Fyn, få kilometer fra Odense, men hvis du har en arbejdsopgave i Jylland eller på Sjælland, er de heller ikke blege for at hjælpe dig her.

Kundetilfredshed spiller desuden en stor rolle, og derfor er CG Construction Group også meget samarbejdsvillige og lover, at firmaet aldrig forlader en opgave, før den er løst fuldt ud. Så hvis du søger et pålideligt og kvalitetsbevidst firma, bør du kontakte CG Construction Group. For ingen opgave er for stor eller for lille.

Sølvpartner