Den Gamle Kro og BRØD i nyt samarbejde

Den Gamle Kro tager nu næste skridt i moderniseringen af det historiske spisested i Overgade. Et nyt samarbejde med BRØD skal udover at tilbyde husets gæster kvalitetsbrød og gourmetkaffe også medvirke til at skabe caféoplevelser med fokus på sandwichbrød og snegle i kroens deli.

Kom forbi Den Gamle Kro i Overgade på torsdag 11. november i i tidsrummet mellem 10 og 12, og der vil være en sød belønning til dig i form af en lækker snegl fra BRØD.

Odenses ikoniske kro fejrer nemlig opstarten på et nyt samarbejde med den fynske brødspecialist, som selv driver butikker i Kongensgade og Vestergade i Odense samt én butik i Svendborg.

Samarbejdet betyder, at Den Gamle Kro vil benytte sig af BRØDs kvalitetsprodukter til gæsterne på både kroen og i selskabslokalerne.

Dertil vil Den Gamle Kros deli gennemgå en mindre forvandling, så oplevelsen bliver mere “caféagtig” fremover. BRØDs boller og snegle får nemlig plads bag disken side om side med lækre sandwichs og kan nydes på stedet med BRØDs kaffe brygget på særligt udvalgte bønner, der er ristet på eget risteri. Deli’en vil naturligvis også fortsat være den røde tråd til Den Gamle Kros køkken, så eks. hummersuppen, hønsesalaten, æblekagen og citronfromagen kan tages med hjem og nydes.

“Vi er meget begejstrede for, at vi nu kan udvide vores sortiment med BRØDs fantastiske produkter. Det vil komme alle vores gæster til gode, både på kroen og i deli’en,” siger Den Gamle Kros direktør, Helle Villesen Salomonsen.

“Med det nye samarbejde vil vi samtidig gøre oplevelsen i vores deli mere cafeagtig. For de, der ikke har tid til at spise på kroen, vil man naturligvis stadigvæk kunne købe vores kvalitetsvarer med hjem, vores lokale specialiteter, brød, kager og desserter. Men vi vil i højere grad tilbyde produkter som sandwich, kaffe og snegle, som man kan nyde på stedet.”

Den Gamle Kro genåbnede i sommers i de 340 år gamle hus i Overgade i Odenses historiske kvarter.