Når det kommer til e cigaretter og e cigaret batteri opladere, er der (ligesom de fleste andre e cigarets relaterede produkter) forskellige krav til de forskellige mekanismer. Easy to Smoke tilbyder et prægtigt udvalg af en masse internationale og kvalitetsrige e cigaretbatterier samt e cigaret batteriopladere, som ikke koster det hvide ude af øjnene.

Hvis du ønsker noget småt og diskret; noget som ikke fylder, og optager for meget plads, vil vi varmt
anbefale at du prøver kræfter med:

o e cigaret batteriopladere specielt beregnet til eGo gevind, inklusive adaptere, og specialfremstillede 5-og 10-pols opladere; der følger ovenikøbet en lader der beregnet til bilens cigarettænder med i pakken.

Hvis det til gengæld ikke passer din smag, kan vi tilbyde løse e cigaret batterier; de har nøjagtigt det samme design og udseende som de normale batterier du kender. Disse e cigaretbatterier kan også anvendes hvis du bruger et mod. Det er dog vigtigt at være opmærksom på at hvis du benytter en e cigaret som indeholder et mod, skal de løse e cigaretbatterier oplades eksternt. Hvis dit mod til gengæld kun gør brug af et enkelt batteri, er der rig mulighed for at du også kan få en passende oplader hos os.

Det er få e cigaret der sælges med en oplader med i købet. Det eneste der skal til er at skrue e cigaretbatteriet i. Efter det skal opladeren blot sættes sammen med en adapter igennem et USB-kabel, og så skulle det køre på skinner efter det. Hvis dit e cigaretbatteri bliver ødelagt og/eller misbrugt, er det yderst vigtigt at du kontakter os, da disse e cigaretbatterier.

Hvis noget uheldigt skulle hænde:

Som f.eks. hvis en eller nogle af de nødvendige komponenter skulle forsvinde, gå i stykker, eller af en eller anden grund blive stjålet, står vi her hos Easy to Smoke, klar med reservedele til fordelagtige priser for begge parter.

De eneste slags priser der tilbydes her hos os, er kun beregnet til at du som forbruger kan få det meste ud af dine surt tjente penge. Derfor fortjener du også kun at for tilbudt alt det bedste og det nyeste på e cigarets markedet. Vi har tilegnet os en hel masse erfaring inden for alt der på mindste rør sig på markedet, så den ekspertise vi tilbyder kan ikke sammenlignes, på spejderære.

Nogle af disse brands har et forrygende rygte når det gælder det internationale marked. For at nævne disse to topklasser, har vi:
o Kinesiskproducerede e cigarets produkter Eleaf.
o Amerikanske Nitecore, (Nitecore er især et brand som producerer e cigaretbatterier i verdensklasse).

Med disse brands får du den nyeste teknologi lagt i hånden, som sørger for at dit e cigaretbatteri ikke lider overlast. Nitecore er et brand vi særligt fokus på hos Easy to Smoke, grundet den højteknologiske opbygning og struktur, der sikrer at dit e cigaretbatteri får den optimale opladning uden de mindste skavanker.

Som en ekstra bonus, kan alle versioner og modeller af e cigaretbatterier anvendes til Nitecore e cigaretbatterier. Du kan ligge så mange e cigaretbatterier i opladeren som du har lyst til, der bliver ikke gjort forskel på nogle af e cigaretbatterierne. Nitecore e cigaret batteri opladere kan fås i mange varianter, både når det kommer til designs, funktionalitet, og teknologiske udvikling.

e-cigaret batteri levetid

Langt de fleste e cigaretbatterier holder i rimelig og fornuftig lang tid, men hvis du er typen der kan lide at være på farten, og have en rygeklar e cigaret ved hånden, når trangen er størst, er det vigtigt at selve energikernen skulle holde hele dagen. Her hos Easy to Smoke kan vi tilbyde e cigaretbatterier der besidder en kapacitet på 1200 mAh.

De modeller som er velkendte på e cigaretmarkedet for at producere en forrygende mængde damp, og samtidig have en ”skru-op-og-ned”- funktion. Her kommer vi i tanke om nogle konkrete tilbud:
o Aspire Zelos 2,0 Kit.
o Vaporesso SWAG kit.

Disse e cigaretbatterier har for det meste en længerevarende kapacitet, og holder længere end andre e cigaretmodeller. Som sagt har du muligheden for selv at bestemme hvor meget damp du vil ind- og udånde i hvert enkelt sug. Dermed kan du selv afgøre hvor lang tid e cigaretbatteriet skal holde. Der vil på skærmen blive påvist hvor meget strøm du har til rådighed.

Et e cigaretbatteri afgør også hvor meget damp du kan ryge. Jo større e cigaretbatteriet er i mAh jo længere holder det. F.eks. hvis dit e cigaretbatteri har en kapacitet på 2000 mAh, vil det angiveligt holde hele dagen. (Det afhænger selvfølgelig også af hvor ofte du damper).

Hvis du overvejer, at anskaffe dig en e cigaret som har et batterikapacitet på 1200 eller over, er prisen lidt i den dyre ende; dette er dog ikke ensbetydende med, at du skal ofre en hel dagløn for, at kunne få fat på dette. Hos Easy to Smoke tilbyder/sælger vi kun produkter til rimelige priser, så en hver kan være med. Apropos e cigaretbatteriets levetid og brugbarhed; det er også muligt at udskifte batteriet hvor som helst. På toget, i bilen, imens du er byen osv.

Bedste e-cigaret batteri

Hvis du vælger at anskaffe dig et eksternt e cigaretbatteri, er det nok en god ide at købe nogle ekstra i reserve, for en sikkerhedsskyld, man ved aldrig hvornår man kan løbe tør for strøm, (hvilket for nogle ville være fatalt når trangen til dampning melder sig).

Hos Easy to Smoke tilbyder vi de bedste e cigaretbatterier, som med garanti vil kunne tilfredsstille dine behov. Den mest populære og mest anvendte er 18650 e cigaretbatterier. Men udover disse tilbyder vi også andre e cigaretbatterier af høj kvalitet. Som eksempel kan vi tilbyde et:
o iJoy 20700 e cigaretbatteri.

Sådan nogle e cigaretbatterier besidder en batterikapacitet på 2800 mAh. Det er dog en yderst vigtig detalje. Disse batterier har forskellige størrelser, og kan derfor ikke tilpasses til alle type e cigaretter. Derfor vil vi gerne råde dig til at lave en grundig undersøgelse af din e cigarets funktioner, samt spørge os til råds, så du ikke er i tvivl om det mindste. De bedste e cigaretbatterier kan rumme mange mAh, som sikkert kan forsyne din e cigaret med den nødvendig strøm uden nogle former for risiko.

Derfor tilbyder vi også e cigaretbatterier fra flere forskellige brands, så du har lidt at vælge imellem. Udover IJoy kan vi også tilbyde:
o Samsung 30T 21700 e cigaretbatteri.

Dette e cigaretbatteri har en kapacitet på 3000 mAh. Dette e cigaretbatteri har det hele, og kvaliteten er helt i top, da den er blevet kvalitetstestet. Disse e cigaretbatterier har forskellige størrelser, og kan derfor ikke tilpasses til alle type e cigaretter. Derfor vil vi gerne råde dig til at lave en grundig undersøgelse af din e cigarets funktioner, samt spørge os til råds, så du ikke er i tvivl om det mindste. Vi vil endnu engang gerne tilbyde et iJoy e cigaretbatteri, nemlig en:
o IJoy 21700.

Dette e cigaretbatteri som har 3750 mAh til rådighed. Disse e cigaretbatterier har forskellige størrelser, og kan derfor ikke tilpasses til alle type e cigaretter. Derfor vil vi gerne råde dig til at lave en grundig undersøgelse af din e cigarets funktioner, samt spørge os til råds, så du ikke er i tvivl om det mindste.

Hos Easy to Smoke har vi et glimrende udvalg e cigarets produkter (for ikke at nævne e cigaretbatterier). Så derfor vil vi også gerne tilbyde:
o Aspire 21700 e cigaretbatteri
(som besidder en kapacitet på 3800 mAh, ligesom mange andre e cigaretbatterier, er det blevet grundigt
testet).

Disse e cigaretbatterier har forskellige størrelser, og kan derfor ikke tilpasses til alle type e cigaretter. Derfor vil vi gerne råde dig til at lave en grundig undersøgelse af din e cigarets funktioner, samt spørge os til råds, så du ikke er i tvivl om det mindste.

Der er utallige grunde til at handle hos os, men som en ekstra tilskyndelse, kan vi tilbyde nogle fortræffelige e cigaretbatterier fra eGo. Disse e cigaretbatterier kan fås med eGo gevind hvilket betyder at man kan anvende e cigaretbatterier til eGo gevind samt tanke med et 510 gevind.

Hos Easy to Smoke kan vi tilbyde, et e cigaretbatteri fra det velkendte og kvalitetsrige brand JoyeTech.

JoyeTech Exceed D19 er et e cigaret batteri som kan tilpasses med Exceed D19 tanken, som også er blevet produceret af JoyTech. Udover dette vil vi også gerne introducere et Enercig EC-27HD e cigaretbatteri. Dette e cigaretbatteri har en batterikapacitet på 3500 mAh, og kan kun anvendes til højrangende kvalitetsbrands såsom Sony, Samsung, LG, osv. Hos Easy to Smoke kan vi også tilbyde et e cigaretbatteri fra brandet Golisi; og mere specifikt et Golisi G30 IMR, som har en batterikapacitet på 3000 mAh. Dette e cigaretbatteri er genopladeligt, og er som udgangspunkt udelukkende beregnet til e cigaretter der benytter sig af mods.

Så har vi endnu et Golisi brand e cigaretbatteri, kaldet S26 IMR, som har en batterikapacitet på 2600 mAh. Disse e cigaretbatterier er også genopladelige, og er samtidigt også udelukkende beregnet til e cigaret mods. Til gengæld får du 2 stk. med i prisen.

E cigaret stort batteri

De største e cigaretter bruger for det meste eksterne batterier. I de fleste tilfælde vil det være 18650 batterier. Dvs. at du skal anskaffe dig et e cigaretbatteri som enten er blevet fremstillet LG, Sony eller Samsung.

Disse e cigaretbatterier kan indeholde en kapacitet helt op til 2500 – 3000 mAh. Du skal nok regne med at betale en større pris hvis du vælger at købe et stort e cigaretbatteri til din e cigaret. Store e cigaretter benytter sig hyppigt af minimum e cigaretbatterier, og nogle gange flere. Dette er grunden til at disse e cigaretter kan producere så meget damp.

Det er yderst vigtigt at du er indforstået med hvilke funktioner de forskellige e cigaretter og e cigarets modeller yder, inden du tager den i brug, selvom det er i de færreste tilfælde hvor en e cigaret er blevet dømt defekt, skal man ikke løbe den risiko.

Hvis du ikke laver de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, kan du risikere at komme alvorlig til skade, pga. f.eks. brandskader, hudbrændinger, eksplosioner osv. Derudover består e væsken og kemikalier som man skal være påpasselig med inden man damper.

Når du indsætter dit e cigaretbatteri i din e cigaret, er der et element, som man som forbruger skal være særlig opmærksom på; watt. Hvis du anvender mere watt end anbefalet, bliver coilen/brænderen brændt af; derudover er det højst påregneligt, at dit e cigaretbatteri tager alvorlig skade.

Til gengæld vil du formodentlig blive advaret om dette; dog kommer det an på hvilken slags e cigaret du gør brug af. Som nævnt i overstående er der nogle e cigaretter der fremviser på en indbygget, hvor meget strøm du har tilbage i dit e cigaretbatteri. Her vil vi foreslå en:
o Vaporesso – GEN MOD, som eksempel.

PR-foto