Entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S har netop solgt Trekløveren, der består af tre punkthusejendomme med 89 familieboliger i Gartnerbyen i Odense til Industriens Pension. Trekløveren er solgt for et trecifret millionbeløb, og projektet er en del af det enorme projekt Gartnerbyen på i alt 133.000 m2, der er et af de største byudviklingsprojekter i det centrale Odense nogensinde. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af det bæredygtige projekt, som går i jorden i maj 2022, og som er indflytningsklar i 2023.

EDC Erhverv Poul Erik Bech har på vegne af entreprenørvirksomheden H. Skjøde Knudsen A/S netop formidlet salget af tre punkthusbygninger i Gartnerbyen kaldet Trekløveren på den tidligere GASA-grund til Industriens Pension. Michael Thulstrup storkundechef, EDC Erhverv Poul Erik Bech siger om investeringsprojektet:

“Trekløveren kommer til at indeholde 2- og 3-værelses lejligheder med et samlet boligareal på knap 6.400 m². Trekløveren bliver opbygget som punkthuse i tre bygninger alle med elevator og bygningerne bliver meget synlige i den nye bydel i Odense. Det bliver Gartnerbyens ansigt udadtil, da det er her selve indgangen til det store område kommer til at være. Det er et anderledes byggeri end de andre ejendomme i Gartnerbyen. Gartnerbyen har både familieboliger, ungdomsboliger, seniorboliger, private ejer- og lejeboliger samt almene boliger, og byggeriet forventes at blive bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld.” God beliggenhed ved letbane, skoler og butikker Flemming Buhl, Head of Capital Markets, EDC Erhverv Poul Erik Bech, der også har været en vigtig del af salgsprocessen siger: “Trekløveren får en god beliggenhed tæt på byens mange tilbud i form af shopping, letbane, kultur, natur, skoler og motorvej. Selve udformningen af de tre punkthuse betyder, at alle 89 familieboliger kommer til at være hjørneboliger og dermed får alle gode lysforhold med godt indendørs miljø. Lejlighederne får hver 9 m² altan, hvor de andre byggerier har almindelige altaner på 6-7 m². Det har været et spændende projekt at finde en investor til, og vi ønsker H. Skjøde Knudsen A/S og Industriens Pension tillykke med handlen.”

Trekløveren forventes at have første spadestik primo maj 2022, og det bæredygtige byggeri vil stå indflytningsklar i august 2023. Udover Michael Thulstrup og Flemming Buhl har Tonny Broberg, projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus også været en del af salgsteamet.

FAKTA OM TREKLØVEREN

·         3 bygninger med 2- & 3-værelses boliger

·         89 boliger i alt med samlet bygningsareal på 6.432 m²

·         Forventes at blive bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld

·         Boliger i stueplan har egen terrasse og alle boliger fra 1.-7. sal har egen altan

·         Elevator i bygningen

·         Rekreativt område i hyggeligt gårdmiljø

·         Nemme tilkørselsforhold

Trekløveren i Gartnerbyen i Odense. Illustration: Arkitema Architects.